2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov loupil ve Velkém Beranově


Branky


29. A. Svoboda , 84. K. Eliáš - 15. R. Diviš , 44. R. Diviš , 45. R. Kittler (vl.) , 72. R. Diviš
12

Domácí celý zápas jen dotahovali. Na bod to však nedotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí, pokud chtěli živit naděje na záchranu, potřebovali v sobotu odpoledne zvítězit. V parném počasí a na menším hřišti těžili z dobrého začátku. Bedrníkům přeci jen deset minut trvalo, než se dokázali s hrací plochou a hrou soupeře srovnat. Poprvé hosté mohli zahrozit v 11. minutě, kdy po centru Tesaře nerozvlnil síť Diviš. Záhy mohl Göth poslat Bedrníky do vedení po ruce jednoho z domácích obránců ve vápně, ale trefil jenom tyč domácí svatyně. Penaltová mizérie letošní sezony tak dál nebere konce. Pak pro změnu mohli jít do vedení domácí, ale rychlý brejk nedotáhli. Tak se poprvé individuálně ukázal Diviš a jako správný kapitán poslal svůj tým do veden - 0:1í. Za necelých deset minut bylo srovnáno, když slabá střela domácích skončila v síti - 1:1. Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou na poločasovou pauzu smírně, poslal nechytatelnou jedovku z 18 metrů do sítě Diviš, a pak si ještě domácí záhy dali po rohovém kopu vlastní gól, takže Bedrníci rázem vedli o dvě branky - 1:3.

 

Hosté si vedení pohlídali

A to ještě Diviš chvíli před tím nechal vyznamenat domácího brankáře, který mu reflexivně vyrazil střelu z území kolem penalty. Po přestávce měly šance oba týmy, ale necelých 20 minut před koncem se dokázal prosadit jen kapitán Bedrníků a bylo to o tři branky - 1:4. Domácí už výsledek jen korigovali po nedorozumění v defenzívě - 2:4.

 

TJ Sokol Bedřichov / web

 

 



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Tůma [-] , D. Sommer [-] (76. J. Staněk [-] ) , A. Svoboda [-] , D. Skála [-] , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] (59. Š. Trnka [-] ) , R. Kittler [-] (80. E. Wendl [-] ) , K. Eliáš [-] , P. Kittler [-]

TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - R. Diviš [-] , J. Göth [-] , V. Došek [-] (68. Š. Homola [-] ) , D. Tesař [-] , J. Hruška [-] (77. M. Neuwirth [-] ) , L. Dvořáček [-] , J. Vorálek [-] , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-] , M. Albrecht [-] (77. J. Vodička [-] )

ŽK: 13. M. Kovařík , 35. J. Pýcha , 48. R. Kittler , 52. K. Eliáš , 88. P. Kittler - 38. L. Dvořáček .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - HÁNA Samuel, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: remíza

V tomto utkání tipují 0.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů