3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín otočil duel s Kouty


Branky


22. M. Souček , 86. J. Polanský , 90. V. Crkal - 10. J. Růžička (p.) , 64. J. Havelka
11

Hosté sahali po třech bodech, ale nezvládli závěr a nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Až příliš opatrna hra z pohkedu domácích, zápas byl z obou stran bez náboje. Hosté dostali po zbytečném zákroku penaltu, kterou proměnil v 10. minutě matador Růžička - 0:1. Domácí srovnali po standardce díky v o víkendu střelecky disponovaném Součkovi - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. 

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce se zdálo, že domácí mají hru pod kontrolou, ale hrubá chyba domácího golmana dala hostům vedení, když se v 64. minutě trefil Havelka - 1:2. Domácí však zabrali a skóre dokázali obrátit. V 86. minutě se po tlaku a parádní kombinaci trefil do prázdné brány Polanský - 2:2. Tlak domácích pokračoval a po střele od Koženého dorazil do brány vyražený míč Crkal - 3:2.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): K utkání jsme odjeli v hodně slepené sestavě, ale byli jsme odhodláni nějaké body z Měřína odvést. K tomu jsme přizpůsobili taktiku, hráli z hlubšího bloku a chtěli jsme být nebezpeční z rychlého přechodu do útoku. To se nám 80 minut dařilo. Potom nás domácí zatlačili a skóre otočili. Meřínským gratuluji k vítězství. Svoje kluky chválím za velkou bojovnost a odhodlání.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Hladík [-] (62. D. Jonáš [-] ) , J. Benda [-] (46. T. Bublán [-] ) , T. Láznička [-] (74. K. Kružík [-] ) , J. Polanský [-] , M. Kožený [-] , J. Netolický [-] , Z. Vaněk [-] , M. Souček [-] , D. Krčál [-] (62. V. Beran [-] ) , V. Crkal [-]

TJ Sokol Kouty
M. Neumann [-] - V. Navrátil [-] (91. A. Vrtal [-] ) , M. Semrád [-] , M. Mašek [-] (82. A. Dočekal [-] ) , F. Bulant [-] , F. Salák [-] (76. J. Veleba [-] ) , F. Coufal [-] , D. Salák [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , M. Vrzal [-]

ŽK: 57. M. Kožený , 74. Z. Vaněk - 40. M. Semrád , 53. J. Havelka , 67. M. Mašek , 94. D. Salák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: GREGAR Daniel - STRAKA Karel, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích