Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bedřichov přehrál Nedvědici


Branky


8

Domácí potvrdili výhru z Budišova a připisují další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kdyby to po první čtvrthodině bylo o tři nebo čtyři branky, vůbec nikdo by se nemohl divit. Jenže Došek v koncovce selhal, když z malého vápna netrefil prázdnou bránu. Na gólmanovi poté vyhořel ještě jednou a poté také Diviš nebo Tesař. Od úvodní branky zápasu se hrálo prakticky jen na jednu branku. Většina brankových příležitostí se rodila po straně Dana Tesaře, jenž svojí rychlostí a tahem na branku dělal hostujícím zadákům velké problémy. Navýšit skóre se příklepem podařilo Doškovi až v 19. minutě - 2:0. Poté už pokračoval další festival zahozených gólových možností až do poločasové přestávky.

Domácí si vedení pohlídali

V parném počasí se obraz hry nezměnil ani po pauze. Hosté si připsali i po změně stran jednu střelu na bránu, ale ani s jednou neměl větších starostí. Po hodině hry se opět přesnou střelou z hranice vápna prosadil druhou trefou v zápase Neuwirth a dvě gólové pojistky přidal v poslední čtvrthodině střídající Kolman, který potvrdil střelecký apetit z posledních zápasů juniorky. 



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] , V. Došek [-] , D. Tesař [-] (70. M. Kolman [-] ) , J. Göth [-] , J. Vorálek [-] (82. D. Šaroun [-] ) , L. Dvořáček [-] , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-] , M. Albrecht [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - - L. Trdý [-] , R. Šikula [-] , J. Veselský [-] , Š. Kroupa [-] , A. Pavelka [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] (84. L. Jirásek [-] ) , J. Sytař [-] (46. M. Kučera [-] ) , V. Štefka [-] (61. M. Vašíček [-] ) , M. Pivovarčík [-]

ŽK: 43. R. Diviš , 75. J. Göth - 65. L. Trdý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KŘÍŽ Jan, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích