Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jemnici nerozhodně


Branky


8

Zajímavý zápas skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Zápas Jemnicka s rezervou Velké Bíteše nabídl divákům dobrý technický fotbal. Hosté svoji pozornou obranou vyčkávali na své příležitosti. Domácí od úvodu byli aktivnější a v častějším držení míče, ale k ohrožení brány se dostali až po čtvrt hodině hry. Po odraženém míči se z voleje ve vápně opřel do míče Trnavský a jen těsně minul. Vzápětí aktivního Tesaře vychytal Cimbálník. Ve své první šanci neuspěl ani Axman. Za hosty vyzkoušel pozornost Kopečka střelou z poza vápna Loup. Ve 27. minutě vyslal pasem Tesař O. Axmana a ten střelou do protipohybu zajistil domácím vedení - 1:0. Vzápětí mohlo být srovnáno, kdy se za obranu dostal Šimončič ale jeho pokus o přehození Kopeček chytil. Vyrovnání pro hosty přišlo chvíly před půlí. Domácí v domění faulu nechali hosty dál pokračovat ve hře a nezachytili únik Šimončiče a ten se na podruhé nemýlil - 1:1.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve druhé půli domácí zatlačili hosty více na svou polovinu a snažili se strhnout vedení na svou stranu. Dvakrát hlavou vyzkoušel Cimbálníka Toman. Křivánek sám před brankářem nedokázal tutovku proměnit, a tak přišel trest. Opět aktivní Šimončič prchnul Jindrovy a poslal hosty do vedení - 1:2. Od té doby se hrál fotbal nahoru dolů. Hosté mohli jít po nájezdu Loupa do dvougólového vedení, ale Kopeček na dvakrát šanci zmařil. Vyrovnání přišlo v 75. minutě, kdy se po centru napotřetí hlavou prosadil Toman - 2:2. V samém závěru ještě oba týmy měli po šancích, nicméně body se dělily.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Myslím, že zápas se musel divákům líbit. Oboustranně se týmy snažily hrát kombinačně. Možná na ty šance jsme byli o něco lepší, nicméně chytrost a vyspělost některých hráčů hostí znamenala remízový zápas. Osobně jsem s předvedeným výkonem mého týmu spokojen.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Na to v jakém stavu jsme odjeli k zápasu jsem s bodem spokojený. Prvním poločase nás soupeř přehrával jelikož nám chyběl pohyb. V poločase jsme si vyříkali některé věci a udělali pár změn. Myslím že v druhém poločase už jsme byli lepším týmem a v závěru jsme sahali po 3 bodech.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] , M. Jindra [-] , V. Toman [-] - M. Trnavský [-] (82. S. Lang [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] - M. Axman [-] , D. Sussenbek [-] (69. T. Süssenbek [-] ) -

FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - M. Šimončič [-] , J. Ondrák [-] (46. M. Ševců [-] ) , M. Smejkal [-] , T. Loup [-] (75. I. Shlaban [-] ) , J. Ráboň [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] , M. Švanda [-]

ŽK: 61. P. Tesař - 85. M. Švanda .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích