1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze tři body


Branky


88. D. Tesař - 17. L. Pololáník , 49. D. Krčál (p.) , 80. D. Rous
13

Domácí nestačili na svého soka a výsledek korigovali až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Za vytrvalého deště vstoupili lépe do utkání hosté. Už v páté minutě si vypracovali první příležitost, ale střela skončila mimo bránu Bartoně a z následného rohového kopu se žádné nebezpečí pro domácí svatyni nenarodilo. Prakticky z protiútoku nacentroval z křídla agilní Hruška přesně na Pokorného, jehož střela skončila metr vedle levé tyče měřínské branky. Za další dvě minuty střílel Homola z otočky nad. Skóre se poprvé v zápase měnilo po čtvrthodině hry, kdy skrumáži a odrazech ve vápně domácích poslal míč do sítě Pololáník. Domácí sice zkoušeli u hlavní rozhodčí reklamovat hru rukou před dosažením branky, ale marně  - 0:1. Hosté do Jihlavy přijeli výborně takticky připravení. Domácím nedávali prostor k rozehrávce, natož k postupnému útoku a s dlouhými nakopávanými balóny si hostující defenzivní čtveřice věděla pokaždé rady. Dvě minuty před přestávkou mohli hosté vedení navýšit, ale po centru na zadní tyči jeden z hráčů Měřína poslal míč vedle pravé tyče.

 

Hosté si vedení pohlídali

Hned po přestávce se kopala penalta. Hlavní rozhodčí ji nařídila po faulu Vodičky a Krčál se nemýlil - 0:2. Domácím se v zápase příliš nedařilo a deset minut před koncem inkasovali z kopačky Rouse potřetí. V závěru alespoň korigoval výsledek na 1:3 z pohledu Bedřichova Tesař.

 

TJ Sokol Bedřichov / web

 



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - L. Dvořáček [-] (75. M. Kolman [-] ) , J. Göth [-] , T. Pokorný [-] , Š. Homola [-] , V. Došek [-] , J. Hruška [-] , D. Tesař [-] , R. Diviš [-] , J. Vorálek [-] (46. J. Vodička [-] ) , J. Mareš [-]

TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - J. Polanský [-] (67. D. Rous [-] ) , V. Beran [-] (67. D. Jonáš [-] ) , M. Hladík [-] (82. T. Láznička [-] ) , J. Netolický [-] , L. Pololáník [-] , Z. Vaněk [-] , M. Souček [-] , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-]

ŽK: 48. J. Göth - 62. J. Polanský .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - LANDSMAN David, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Bedřichov si doma poradí s Měřínem, a to 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích