3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko porazilo Nedvědici


Branky


11

Zápas rozhodla branka v závěru prvního poločasu, která domácí uklidnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí nastupovali do utkání s cílem po čtyřkolovém bezbodovém půstu bodovat. Výhra se proti poslední Nedvědici nerodila lehce. Jemnicko od začátku působilo nervózním dojmem. Vázla kombinace, přesnost příhrávek a pohyb. Hosté hráli na rychlý přechod a dostávali se do dobrých pozic. Do zakončení je nedostalo buď ofsajdové postavení, nebo nepřesná střelba. Domácí až po dvaceti minutách hry vyslali první střelu na bránu Sussenbekem D. Následně se za obranou hostí objevil Křivánek, ale jeho zbrklé zakončení mířilo vedle tři tyče. Pak po zpětné přihrávce Axmana trefil dobře postaveného brankáře Tesař P. Hosté po půl hodině po jednom z brejků za pomocí domácího obránce trefili břevno Kopečkovi brány. Branky se dočkali diváci v samém závěru první půle. Sussenbek pronikl do vápna, tam přenechal míč Tesařovi P. a ten střelou do protipohybu brankáři zajistil domácím vedení - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se domácí výrazně zlepšili a z řad několika brankových šancí využili jen dvě. Nedvědičtí nebyli již tak aktivní dopředu a až v samém závěru donutili Kopečka k několika zákrokům. Do dvougélového vedení se domácí dostali po akci Axmana s Křivánkem, který připravil  míč do prázdné Tasřovi P. - 2:0. Od 65.do 75. minuty předvedli domácí festival zahozených šancí. Vrcholem bylo trefené břevno ze dvou metrů Sussenbekem. Až v poslední desetiminutovce se domácí opět radovali. Po autu Kaláška prošel do vápna Axman, který přihrávkou do prázdné brány vybídl ke skórování Sussenbeka D. - 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Do utkání jsme šli s cílem bodovat. Nicméně v první půli to byl od nás špatný výkon. Hesté hráli dobře, měli lepší pohyb a téměř do ničeho nás nepustili. Zlomová byla branka do šatny. Druhá půle už byla v naší režii, a to jsme potvrdili dalšími góly.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , D. Vacuška [-] , M. Jindra [-] - M. Trnavský [-] , T. Süssenbek [-] (69. J. Kalášek [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (85. D. Nekula [-] ) - M. Axman [-] , D. Sussenbek [-] - V. Toman [-] (78. T. Bastl [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Veselský [-] , R. Šikula [-] , M. Pivovarčík [-] , A. Pavelka [-] , M. Vašíček [-] , T. Christian [-] , L. Jirásek [-] (63. D. Bracek [-] ) , Š. Kroupa [-] , L. Trdý [-] , V. Štefka [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - ŠIMEK Milan, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko si doma a chutí zastřílí a vyhraje 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích