2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Beranově nerozhodně


Branky


11

Hosté vedli o dvě branky. Domácí po pauze nejprve neproměnili penaltu, ale po vyloučení hostujcího hráče nakonec dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Začátek utkání napověděl, že půjde o útočný fotbal. V 8. minutě se po prodlouženém výkopu dostal za posledního obránce hostí kapitán Kittler, který byl v pokutovém území sražen, ale k údivu domácího celku následovala pouze žlutá karta pro Suchnu a „vytažení“ situace na hranici šestnáctky. Odtud následně pálil Ganzwohl pouze nad branku. Hosté se svojí šancí přišli vzápětí, osamocený útočník hostí na prostředku vápna ale nechal vyniknout Procházku. O chvíli později se na levé straně pěkně uvolnil Staněk a střelou na bližší tyč poslal HFK do vedení - 0:1. Než se domácí oklepali z první branky, lovili míč ze sítě podruhé. Své rychlé nohy a šikovnost ukázal Vladimír Maleta a prostřelil Procházku podruhé - 0:2. Před poločasem se dobře z křídla uvolnil Eliáš, ale jeho gólovou střelu srazil mimo branku obránce.

 

Domácí po přestávce srovnali

 

Druhou půli začali aktivně domácí, na přihrávku do ulice si naběhl Jonáš, kterého nedovoleně atakoval krajní bek hostí a následoval pokutový kop. Domácí Skála ale z puntíku poslal míč vedle levé tyče. Nicméně, téměř vzápětí srazil před vápnem Uličný v úniku Ganzwohla a následovala červená karta a přímý kop. Odsud ale domácí pouze pálili do zdi. Následně se ozvali opět hosté, Maleta se probil až před Procházku, který nadvakrát míč zkrotil. Domácí střídáním oživili hru a to přineslo brzy své ovoce, Svoboda se uvolnil na pravé straně a prudký přízemní centr usměrnil do sítě Ganzwohl - 1:2. Pak měl blízko k brance opět Skála, ale jeho střelu špičkou nohy vyrazil Řezáč. Hostům si i tak podařilo několikrát ohrozit branku domácích, ale Procházka byl vždy na místě. Vyrovnat mohl Eliáš, ale svoji hlavičku mezi tři tyče nevtěsnal. Remízový stav zařídil až 83. minutě Svoboda svou umístěnou střelou - 2:2. V závěru utkání měli domácí velkou šanci rozhodnout, ale ani jeden z nabíhajících hráčů nedokázal míč dopravit do sítě. A jelikož se téměř nic nenastavovalo, skončilo utkání smírem.

 



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - R. Jonáš [-] (57. A. Svoboda [-] ) , M. Tůma [-] , D. Sommer [-] (57. J. Pýcha [-] ) , D. Skála [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (78. Š. Trnka [-] ) , V. Weselý [-] , P. Kittler [-]

HFK Třebíč B
M. Řezáč [-] - V. Maleta [-] , P. Kremláček [-] (57. F. Richtr [-] ) , T. Staněk [-] , T. Nnadi [-] , I. Koníř [-] , J. Uličný [-] , J. Holeček [-] (69. O. Uličný [-] ) , S. Renát [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: P. Kittler - 8. A. Suchna , 75. T. Staněk , 88. T. Hrbáček . ČK: 52. J. Uličný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - BABÁK Martin, VRZAL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra hostů

HFK vyhraje 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů