2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přehrál Velký Beranov


Branky


14

Žďár doma neprohrává a potvrdil to i s trápícím se Velkým Beranovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Od začátku utkání bylo znát, že Velký Beranov přijel spíše zkusit uhrát remízu, bránil ve velkém počtu a dopředu se často nevydával. Tato hra domácím příliš nevyhovovala a ze začátku se nedostávali do velkých šancí. Zhruba až po čtvrt hodině se dočkali prvního náznaku ke skórování, odražený balón z rohu se dostal zpět k jeho exekutorovi Kulhánkovi, ten míč vrátil zpět do vápna a Tomáš Peňáz hlavičkoval těsně vedle. Za chvíli posílal centr do vápna z přímého kopu Zdeněk Peňáz, míč se k němu vrátil zpět od hlavy obránce, z dálky napřáhl k střele, která mířila k tyči, ale brankář ji vyrazil. Zanedlouho si po pravé lajně krásně navedl balón Sláma a ve vápně centrem našel osamoceného Viliše, ten ale v gólovce úplně selhal. Do poločasu jsme tak šli s bezbrankovým stavem.

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle domácí udělali nějaké změny v postech a rozestavení a ihned byla znát větší aktivita z jejich strany a postupem času i fyzický úpadek hostů. Prvního gólu se diváci dočkali již 5 minut po přestávce, k přímému kopu se postavil Zdeněk Peňáz, střela mu příliš nesedla, ale zeď hostí mu to velmi usnadnila, když se úplně rozestoupila a míč tak zapadl k pravé tyči - 1:0. Domácí nadále pokračovali v tlaku, ale ve finální fázi byli hodně bezzubí. Navýšení skóre jsme se dočkali až v 68. minutě. Opět přímý kop v blízkosti vápna, Zdeněk Peňáz z něj nastřelil hráče ve zdi, dorážku od Kulhánka zablokovala obrana, míč se dostal na pravou stranu ke Slámovi, ten vrátil pod sebe na Peňáze, který z velké dálky vymetl šibenici. Nutno dodat, že před gólem měl nejspíše rozhodčí přerušit hru po tom, co nastřelený hráč ze zdi zůstal ležet a frustrace hostí zde byla oprávněná - 2:0. Chvíli po druhé brance se domácí dostali do další obrovské šance. Aktivní Volkan, který hru v druhé půli oživil, vyslal do samostatného nájezdu Přibyla, ten ale svým lobem bránu přestřelil. Ke konci domácí měli ještě pár dalších náznaků, ke změně skóre však už žádný nevedl.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Zápas to nebyl příliš pohledný, hosté moc nechtěli hrát a my jsme do útoku dělali spoustu chyb zejména v přihrávkách. Branek jsme určitě mohli přidat více a možná bychom pak hráli víc uvolněně, bohužel se tak nestalo a jsem tedy rád alespoň za ty 2. Příště nás čeká derby v Herálci a pokud budeme chtít vyhrát, budeme muset předvést úplně jiný výkon.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] , D. Kulhánek [-] , M. Srnský [-] (78. L. Mikišek [-] ) , M. Přibyl [-] (75. L. Lysák [-] ) , P. Viliš [-] (46. V. Öner [-] ) , M. Zažímal [-] , D. Novotný [-] (86. J. Dočekal [-] ) , B. Sláma [-] , Z. Peňáz [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Tůma [-] , D. Sommer [-] , D. Skála [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , E. Wendl [-] (24. T. Hažmuka [-] ) , K. Eliáš [-] (82. J. Staněk [-] ) , R. Ganzwohl [-] , V. Weselý [-] , R. Jonáš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - CIRHAN Miloš, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Dohnal
Tip experta: výhra domácích

Beranovu se nedaří a Žďárské béčko to doma nepustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích