R. Diviš 75. (p.)
R. Menčík 79. (vl.)
J. Vodička 82.
J. Hruška 90.
4:1
(0:1)
30. T. Bastl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bedřichov si poradil s Jemnickem


Branky


75. R. Diviš (p.) , 79. R. Menčík (vl.) , 82. J. Vodička , 90. J. Hruška - 30. T. Bastl
15

Gólová smršť v závěru přinesla domácím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zapomeňte, že by se v sobotu odpoledne hrál technický fotbal plný ofenzivních fines a pohledných akcí. Vytrvalý déšť z posledních hodin před zápasem, které navíc dostalo zabrat i zápasem staršího dorostu proti Kamenici, nedovolovalo nic jiného, než bojovný fotbal s množstvím soubojů. Hřiště bylo podmáčené a na hranici regulérnosti, ale oba mančafty se tomu dokázaly poměrně rychle přizpůsobit. I když Bedrníkům to přeci jen trvalo možná o něco déle. Na první šanci se čekalo víc než čtvrthodiny. Hruška z levé strany poslal přízemní centr do vápna a Divišovi k zakončení chyběl krok. O deset minut později se zaskvěl Šána, protože dokázal vyrazit tutovku hostujícího hráče. O minutu později už ale šli hosté po centru a přesné hlavičce z malého vápna do vedení - 0:1. Dvě minuty před pauzou vyslal Tesař do sóla Doška, jeho střela ale minula branku.

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce vypálil střídající trenér Jan Göth, ale jeho střelu mu zblokoval obránce. Po hodině hry se ani nadvakrát nepodařilo překonat Kopečka Doškovi. Z rohu pak Mareš hlavičkoval do břevna a míč se odrazil do náruče Kopečka. Vyrovnat se domácím podařilo až z penalty, kterou se štěstím proměnil čtvrthodiny před koncem kapitán Diviš - 1:1. Hosté mohli vyrovnat o dvě minuty později, ale hlavičku po standardní situaci skvěle ukryl v náručí Šána. Nedáš, dostaneš se potvrdilo záhy, kdy se prosmýkl obranou střídající Vodička a utaženou střelou dal domácím dvoubrankový náskok - 3:1. Na konečných 4:1 upravil těsně před koncem Hruška. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Josef Hruška (hráč): Těžký zápas na těžkém terénu. Nešlo o krásu, ale o bojovnost. Nakonec jsme byli silnější a zápas jsme v závěru strhli na svoji stranu.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Ztratili jsme dobře rozehraný zápas. První poločas jsme byli lepší v pohybu i kombinaci. Nevím, co se stalo po přestávce, ale domácí nás začali silově přehrávat. Některým hráčům začali docházet síly a nakonec to vyvrcholilo penaltou a vlastní brankou. Pak už bylo po nás.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - V. Došek [-] , D. Tesař [-] , M. Neuwirth [-] (46. J. Göth [-] ) , J. Hruška [-] , R. Diviš [-] , Š. Homola [-] , J. Vorálek [-] (86. L. Dvořáček [-] ) , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-] , J. Göth [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] (62. O. Tesař [-] ) , V. Toman [-] , R. Menčík [-] (85. D. Nekula [-] ) - M. Trnavský [-] , T. Süssenbek [-] (85. P. Mrkos [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Sussenbek [-] - T. Bastl [-] (56. J. Kalášek [-] ) -

ŽK: 31. J. Göth , 59. J. Vorálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - DOSKOČIL Pavel, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: remíza

Jemnicko teď utrpělo doma porážku a budou to chtít napravit, Bedr ale na domácím hřišti udolá remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů