Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín přehrál Želetavu


Branky


13

Domácí tahali za delší konec celý zápas a nakonec jim to přineslo výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí začali od začátku aktivně, patřil jim stred hřiště a postupně se dostávali k zakončení po útocích vedených po stranách. Po jedné takové akci se dostal do šance Václav Crkal, uvolnil se a poslal domácí do vedení - 1:0. Následovaly ještě další šance, ale již bez gólového efektu. Postupně domácí změnili styl hry v nakopávání, a to nedělalo vysokým zadákům hostů problém. Hosté se dostali do hry několika standardními situacemi a po jedné takové vyrovnali - 1:1.

Domácí po přestávce rozhodli

Hra se ve druhém poločase malinko přiostřila a těžili z toho hosté, kteří byli aktivnější. Domácí vystřídali několik hráčů a hned to bylo znát. Polanský po individuální akci po levé straně našel před brankou Koženého, který poslal domácí do vedení - 2:1. Zdálo se být rozhodnuto. Rozhodčí ovšem zvláštním způsobem daroval hostům nepřímý kop z místa pokutového kopu. Tuto šanci využili a opět srovnali stav - 2:2. Domácí to ovšem nevydali a aktivitu převzali opět střídající hráči a jmenovitě Jonáš, který před brankou opět našel Koženého, který stanovil konečný stav - 3:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Od začátku jsme hráli to, co jsme si řekli. Postupem času jsme se přizpůsobili soupeři, což mě mrzí. Musím ale ocenit, že se kluci nevzdali ani když ucitili nějakou křivdu. Dokázali jsme to nakonec zlomit v náš prospěch.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Domácí měli v prvních 15 minutách tři šance. Pak se hra i skóre vyrovnalo. Na začátku druhé poloviny jsme měli více ze hry i šance, ale skórovali domácí. Šťastně jsme vyrovnali, ale v závěru nás domácí přetlačili.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - M. Hladík [-] (82. V. Beran [-] ) , J. Netolický [-] , J. Benda [-] (46. J. Polanský [-] ) , L. Pololáník [-] (86. T. Láznička [-] ) , Z. Vaněk [-] , M. Kožený [-] , M. Souček [-] , D. Krčál [-] (75. D. Jonáš [-] ) , V. Crkal [-] , T. Bublán [-]

Sokol Želetava
D. Jeřábek [-] - T. Vrbka [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , M. Poledna [-] , F. Šebek [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , T. Veselský [-] , M. Jičínský [-] , F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] , V. Hekrdla [-] (68. O. Vacek [-] )

ŽK: 43. D. Krčál , 60. Z. Vaněk , 61. V. Crkal , 66. Z. Simandl - 22. F. Šebek , 75. V. Čurda .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, KALAŠ Ludvík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Štěrba
Tip experta: remíza

Poslední vzájemný zápas vyhrála Želetava po vítězném gólu Simandla, pokud si ho domácí hráči pohlídají, mohou sahat po úspěchu. Zde to tipuji na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích