1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebíči nerozhodně


Branky


13

Souboj dvou sestupujících z loňské sezóny skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na výborně připraveném pažitu a za slunečného počasí si první gólovou příležitost vypracovali domácí. už ve třetí minutě, ale Bartoň svůj tým skvělým reflexem podržel. O čtyři minuty později se po přízemním centru Pokorného mohl prosadit Došek, ale střelou trefil jen vyběhnuvšího gólmana, který nadvakrát míč zpacifikoval. Záhy se zastřeloval kapitán Diviš. Po čtvrthodině Koníř obešel Vodičku, poslal nadýchaný centr na Maletu, ale ten slabou hlavičkou do náruče Bartoně jen odstartoval svoje střelecké trápení v sobotním duelu. Skóre se poprvé v zápase měnilo až ve 24. minutě, kdy šel sám na gólmana Došek a tvrdou ránou rozvlnil síť - 0:1. Pět minut na to zkoušel přelobovat z 30 metrů gólmana Hruška, ale jeho vyběhnutí nepotrestal, míč skončil vedle branky.

 

Domácí v závěru srovnali

Krátce po pauze mířil Diviš opět nad. Prakticky hned z protiútoku mohl srovnat Nnadi Tochukwu, ale jeho střelu z hranice vápna do šibenice vyrazil konečky prstů Bartoň na roh. Gólman Bedrníků přišel o čisté konto až osm minut před koncem, kdy vrcholil tlak domácích, ale když zahodil dvě gólovky Maleta, musel to vzít do svých rukou kapitán Adam Suchna v 82. minutě, který vyrovnal - 1:1. Pět minut před tím mohl rozhodnout po centru Diviše Hruška, ale míč poslal nad branku. Domácí se dál tlačili za druhou brankou v zápase, hosté hrozili z brejků, ale žádná šance už brankou neskončila. Proto se oba soupeři rozešli smírně.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - M. Sáček [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-] (46. J. Dlapka [-] ) , F. Richtr [-] (46. O. Uličný [-] ) , T. Staněk [-] (70. M. Řezáč [-] ) , V. Maleta [-] , S. Renát [-] (80. P. Kremláček [-] )

TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - V. Došek [-] , Š. Homola [-] , J. Hruška [-] (80. P. Štěpánek [-] ) , R. Diviš [-] , J. Göth [-] (46. J. Vorálek [-] ) , J. Vodička [-] , L. Dvořáček [-] , D. Tesař [-] (68. M. Neuwirth [-] ) , T. Pokorný [-] , J. Göth [-]

ŽK: 88. P. Kremláček - 83. J. Göth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - ZADINA Petr, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Štěrba
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů, které ještě minulý rok hrály proti sobě v krajském přeboru, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích