P. Tesař 63. (p.)
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma padlo


Branky


63. P. Tesař (p.) - 22. M. Hobza , 26. M. Minář , 45. J. Zahrádka , 73. Š. Němeček
13

Hosty nerozhodila prohra v Herálci a důležitý souboj zvládli na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Konečně jarní teplé počasí přilákalo pěknou diváckou návštěvu. K tomu přijel do Jemnice jasný lídr soutěže. Prvních pár minut patřilo domácím. Aktivní nástup zakončil střelou Axman. To nikdo netušil, že ze strany domácích to bylo téměř vše. Hosté se po volnějším úvodu dostali do herní pohody a jasně dominovali. Byli silní v kombinaci svou hrou donutili Jemnicko jen k nakopávaným míčům, se kterými si snadno dokázali v obraně poradit. Po několika varováních se hosté prosadili ve 22. minutě. Na levé straně si vyměnil míč Zacha s T. Hobzou a ten spětnou přihrávkou vyzval ke skórování bratra Marka - 0:1. Ve 26. minutě stojící statická obrana přihlížela pěkné kombinaci hostí, na jejímž konci stál Minář - 0:2. To domácí srazilo do herní letargie. Díky Kopečkovi drželi stále pouze dvougólové manko. Ten bravurně zlikvidoval šance Zahrádky i Hobzy M. Až v poslední minutě první půle se opět skóre měnilo. Po pěkné kolmici Brovchenka pronikl do vápna Hobza. Ten následně přihrál podél vyběhnutého Kopečka Zahrádkovi a bylo to 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli se domácí pokoušeli vzkřísit jejich herní nevýraznost. V 62. minutě byl faulován ve vápně hostí Bastl a nařízený pokutový kop Tesař bezpečně proměnil - 1:3. Ovšem o minutu později jakoukoliv šanci na zdramatizování utkání vzal domácím Jindra, kdy nesmyslným druhým žlutým faulem musel pod sprchy. V deseti proti perfektně hrající FŠ neměli domácí žádnou šanci. Ti si kontrolovali vedení a také z několika dalších šancí přidali čtvrtou branku v 73. minutě v podání Němečka - 1:4. Poté se utkání jen dohrávalo. V samém závěru mohl domácí Křivánek korigovat, ale místo střely do prázdné brány volil kličkovanou, až o míč přišel.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Utkání se mi nehodnotí lehce. Hosté byli ve všech fotbalových činnostech lepší. Po celý průběh utkání měli hru pod kontrolou a zcela zaslouženě vyhráli. My můžem děkovat brankáři, že jim ještě čtyři loženky vychytal. Pro mě byl náš výkon jednoznačným zklamáním!

SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk (trenér): V Jemnici jsme chtěli odčinit nešťastnou porážku z Herálce. Do utkání jsme vstoupili velice dobře a prezentovali se kvalitní výstavbou a kombinační hrou po celém hřišti. Dařilo se nám i střelecky a první poločas jsme zaslouženě vyhráli 3:0. Druhý poločas už se jen dohrával a byl hlavně ovlivněn likvidačními zákroky na Zahrádku a Hobzu M.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Vacuška [-] , D. Svěrák [-] , T. Bastl [-] (64. D. Sussenbek [-] ) , T. Süssenbek [-] - F. Kříž [-] (80. O. Tesař [-] ) , M. Jindra [-] , M. Trnavský [-] (82. V. Toman [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] - M. Axman [-] -

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - M. Hobza [-] (53. L. Raitmajer [-] ) , J. Zahrádka [-] (46. D. Adam [-] ) , T. Hobza [-] , T. Zacha [-] (85. Š. Slabý [-] ) , Y. Brovchenko [-] , M. Minář [-] (67. P. Saitl [-] ) , Š. Němeček [-] , L. Hráček [-] , Z. Švéda [-] , K. Zerhau [-]

ŽK: 37. M. Jindra , 50. F. Kříž , 60. T. Bastl - 42. T. Hobza , 56. K. Zerhau . ČK: 64. M. Jindra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - LIŠKA Zbyněk, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Štěrba
Tip experta: výhra hostů

Jemnicku to doma šlape, je tam velice silné a nepříjemné. Ale i přes to dávám dvojku s těsným výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů