FOTO: Bedřichov rozebral Želetavu


Branky


5. V. Došek , 16. V. Došek , 17. R. Diviš , 28. V. Došek , 54. R. Diviš , 73. R. Diviš , 88. R. Diviš - 66. T. Vrbka
12

O sedm branek Bedřichova se podělili jen dva hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V páté minutě Homola v souboji přetlačil Jičínského, poslal do vápna přesný centr na hlavu Diviše, který, zdálo se už on překonal hostujícího brankáře, ale nakonec byla uznána až dorážka Doška - 1:0. Po čtvrthodině hry se měnilo skóre znovu. Dlouhý pas Mareše prodloužil hlavou Diviš na Homolu, který sice hostujícího gólmana neprostřelil, ale nikým nehlídaný Došek neměl problém míč uklidit do prázdné brány - 2:0. Prakticky hned z dalšího útoku domácích už to bylo o tři branky. Jakub Göth průnikovou přihrávkou poslal míč na Homolu a centrem na hranici velkého vápna našel Diviše, který poslal svůj tým už do tříbrankového trháku - 3:0. V 28. minutě stanovil poločasové skóre kompletací hattricku Došek. Na začátku celé akce byl individuální průnik Götha, který opět uvolnil Homolu, jež křížnou penaltou našel Doška. Hostující brankář si sice na jeho střelu sáhl, ale vytlačit ji mimo tři tyče nedokázal - 4:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Po deseti minutách druhé půle si převzal míč po autovém vhazování Neuwirth, zbavil se dvou protihráčů a nabídl možnost přesným centrem skórovat Divišovi. Kapitán nabídnutou příležitostí nepohrdl. Hlavou otřel míč o tyč a zvýšil na 5:0. Po hodině hry vysunul dlouhým centrem kapitán hostí Simandl na zteč domácí brány Kasáčka. Ten míč přihrávkou nasměroval na Hekrdlu, jenž ale míč netrefil. Balón propadl k Tomáši Vrbkovi a Šána byl proti jeho střele z hranice malého vápna bez šance - 5:1. Konečné skóre pak dalšími dvěma brankami stanovil kapitán Diviš, který tak svůj gólový zápasový účet uzavřel na počtu čtyř přesných tref. Nejprve v 73. minutě, kdy už hosté pět minut hráli bez vyloučeného Poledny, dostal před prázdnou branku pobídku od Götha a do prázdné brány nešlo nedopravit balón - 6:1. Dvě minuty před koncem si oba hráči spolupráci zopakovali. Mareš vybojoval balón na Čurdovi, předal ho Divišovi, který si narazil právě s Göthem a v samostatném úniku střelou podél brankáře uzavřel skóre utkání. Hosté reklamovali ofsajd, ale marně - 7:1.

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Šimon Homola (hráč): Chtěli jsme na soupeře vletět, a to se povedlo. Konec první půlky byl slabší, ale po pauze jsme se zase probrali a přidali další branky.

Sokol Želetava
Vojtěch Čurda (hráč): Soupeři jsme darovali na začátku branky a poté už si to domácí pohlídali, zápas si užili a rozstříleli nás.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - CIRHAN Miloš, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra hostů

1:3 - Simandl a Vrbka to zařídí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza