1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bedřichov jede s prázdnou


Branky


13

Jediná branka Tomáše Dvořáka rozhodla o důležitých třech bodech pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V soubojovém a fyzicky velmi náročném utkání se na první vzruch před jednou či druhou brankou čekalo víc jak čtvrt hodiny. Centr Jakuba Götha ze standardky nakonec jemně "líznul" horní část břevna a skončil za brankou Toma Fialy. Podobné štěstí měli domácí i po rohovém kopu Samka z 29. minuty, kdy obránce Velké Bíteše hlavičkoval o břevno opět do zámezí. Ani z dalšího rohu Bedrníci stavem skóre už zahýbat nedokázali. Největší šanci na vstřelení vedoucí branky si vypracovali v první půli domácí, a to čtyři minuty před přestávkou, kdy hned dvakrát prakticky z brankové čáry hostující obránci vykopávali po skrumáži míč. Do šaten se proto odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Po pauze měli domácí více ze hry a udeřili v 57. minutě, kdy Tomáš Dvořák uklidil míč hlavou po centru od rohového praporku - 1:0. Domácí se  nejspíš pod vlivem vedoucí branky zatáhli, ustoupili od aktivního napadání. Hosté převzali postupně otěže, začali sbírat odražené balóny, proměnili sestavu a začali si vytvářet šance. Jenže zakončení mělo jednoho společného jmenovatele - velkobítešského brankáře Toma Fialu, který dokázal zneškodnit všechny brankové příležitosti bedřichovských fotbalistů. V 59. minutě nepřesně mířil Homola, po rohu mohl vyrovnat Dvořáček, ale jeho hlavička skončila v náruči brankáře.  V 71. minutě mohli jít hosté sami na brankáře, ale v rozhodující chvíli jeden z Bedrníků podklouzl. Sedm minut na to hostující kapitán Diviš šel z pravé strany sám na gólmana, ale ani on na Fialu vyzrát nedokázal. Pak po centru mohl vyrovnat Homola, ale z malého vápna jeho tvrdé zakončení dokázal Fiala vyrazit do bezpečí. Pět minut před koncem byl ve vápně faulován Diviš, ale následnou penaltu Göth neproměnil, Fiala vystihl směr jeho střely k tyči po své pravé ruce a dokázal míč vyrazit. Domácí ustáli bez úhony i tlak v nastavení a oplatili soupeři porážku z podzimu. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Na úvodní kolo jsme viděli kvalitní fotbal. Do nějaké 70. minuty jsme měli zápas pod kontrolou. Po prostřídání nás soupeř zatlačil, vyvrcholilo to penaltou, ale náš brankář se dobře vyspal a gól nedostal.

TJ Sokol Bedřichov
Roman Diviš (kapitán): V prvním poločase nám to moc nešlo. Nezlepšili jsme se ani po přestávce, kdy jsme dostali i gól. Pak jsme se zvedli, měli jsme šance, ale domácí brankář nás vychytal. Hrát jen dvacet minut je málo.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , J. Ondrák [-] (70. M. Švanda [-] ) , M. Smejkal [-] (70. T. Jašek [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (90. O. Švanda [-] ) , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-] , P. Loup [-] (62. A. Rozmahel [-] )

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - J. Göth [-] , Š. Homola [-] , V. Došek [-] , P. Štěpánek [-] (61. M. Neuwirth [-] ) , R. Diviš [-] , J. Vorálek [-] , L. Dvořáček [-] (78. J. Hruška [-] ) , J. Vodička [-] , A. Samek [-] (71. M. Albrecht [-] ) , T. Pokorný [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: GREGAR Daniel - ŠIMEK Milan, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Karel Klubal
Tip experta: výhra hostů

Předpokládám, že znovu zvítězí hostující mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích