2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaný kolaps Mírovky na hřišti Lípy, která urvala důležité body na cestě za záchranou soutěže


Branky


4

Zápas, který se konal 2.4 přinesl velmi nečekaný výsledek 2:1 pro Lípu, tento výsledek je o to víc překvapující po prohraném předešlém zápase Lípy proti Pacovu, kde Lípa prohrála 2:0. Mírovka tak šla do toho zápasu s pocitem jasné výhry, avšak soupeře nijak nepodcenila a dle trenéra Mírovky pana Radima Sehnala se připravovali přiměřeně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

''Připravili jsme se dle posledního zápasu Lípy v Pacově, kde prohrála Lípa 2:0. Hrají jednoduchou hru kdy nakopávají míče a dle toho jsme přizpůsobili přípravu na tento zápas. My spoléhali na naší kombinační hru, ta se nám však nevydařila,'' začal hodnocení přípravy na zápas trenér.

 

Avšak mužstvo Mírovky ještě nevědělo, co je čeká. Lípa totiž vstoupila do toho zápasu velmi bojovně a ihned v úvodní 6.minutě dokázal skórovat hráč domácích Filip Sochor. Lípa však ukázala, že i přes svou pozici v tabulce je ještě o co bojovat a tak ve 24.minutě přidal na skóre hráč Josef Šrámek. To byl pro hráče Mírovky značný šok, jelikož neočekávali takovou bojovnost týmu, který je umístěn na 12.místě v tabulce. Skóre dokázal snížit až v 41.minutě hráč Mírovky Roman Němec. Z tohoto šoku se však Mírovka nedokázala do konce vzpamatovat a tak Lípa na své domácí půdě utržila vítězství. Na tyto góly a celkový průběh zápasu reagoval i sám trenér Mírovky.

 

''Zápas moc fotbalový nebyl, vzhledem k terénu byl zápas hlavně o bojovnosti, důrazu a jednoduchosti. V tomto nás Lípa dokázala přehrát a nechali jsme si dát dva zbytečné góly ze standartních situací v úvodu zápasu," hodnotil průběh zápasu Radim Sehnal.

 

Tým Lípy tak do jarní části vstoupil lépe než mužstvo Mírovky. Pro Lípu, která bojuje na 12.místě o záchranu je to vítané vítězství a motivace do další části sezóny. Pro Mírovku je to však již druhá prohra a tak je jejich aktualní pozice 4. místa v tabulce ohrožena.  

 

''Co se týče začátku jarní části, tak mužstvo nehodnotím pozitivně, podle tohoto i předešlého zápasu s Humpolcem B, kde jsme prohráli 2:0 na domácí půdě. Doufám tedy, že dokážem navázat na výsledky z podzimní části, díky které jsme se dostali až na 4. místo. V zimní přestávce jsme vyhlíželi jaro jako příležitost setrvat v horní části tabulky, avšak s momentální formou to vypadá na střed tabulky, proto svoje mužstvo soutředím na bojovnost a důraz, abychom mohli na výsledky z podzimu navázat a splnit tak naše jarní vyhlídky. Doufám tedy, že za sebou máme další težký zápas, od kterého se budem moct odrazit k lepším výsledkům,'' predikoval na závěr trenér Mírovky, Radim Sehnal.

 

Pro oba týmy je tak jarní část této soutěže důležitou příležitostí se prosadit. Ať už setrvat v soutěži, v případě Lípy. Či se posunout a zachovovat si vysokou pozici v tabulce v případě Mírovky. Uvídíme tedy, jak se pro oba tyto týmy jaro vyvrbí.

 

Autor: Maxim Feldman



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - R. Polák [-] , M. Fejt [-] , J. Kutlvašr [-] , J. Šrámek [-] - J. Havel [-] (61. T. Vápeník [-] ) , O. Souček [-] , F. Sochor [-] , M. Kříž [-] , T. Fejt [-] - R. Háněl [-] (87. J. Rosecký [-] )

TJ Sokol Mírovka
Z. Rýdl [-] - R. Němec [-] (46. M. Netopilík [-] ) , A. Rázl [-] (77. J. Hitzger [-] ) , J. Čermák [-] , M. Rázl [-] (46. S. Böhm [-] ) , D. Hejkal [-] , J. Novák [-] , D. Bláha [-] , Z. Semrád [-] , J. Rásl [-] (65. L. Semelka [-] ) , A. Skalický [-]

ŽK: 29. J. Šrámek , 43. J. Kutlvašr , 55. M. Fejt , 83. R. Háněl - 31. R. Němec , 58. S. Böhm .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BURIAN Vít - JANOVSKÝ Aleš, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza