M. Chlubna 65. (p.)
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč vyrovnala, ale Chotěboř dala další branky


Branky


65. M. Chlubna (p.) - 53. L. Bouma , 76. L. Dvořák , 88. V. Klement , 90. M. Somerauer
19

První poločas byl nadějný, když skončil remízou. V druhém poločase bylo opět vyrovnáno, ale Chotěboř přidala další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný poločas

Do utkání jsme chtěli vstoupit lépe než v předchozím zápase u nás doma. První poločas jsme byli aktivnějším týmem a více jsme zaměstnávali obranu Ledče. Až na jeden nebezpečný přechod domácích po naší ztrátě. Na míč centrovaný ze strany nedosáhl ani jeden hráč domácích a to byla asi Ledče největší příležitost. Více jsme toho soupeři moc nedovolili. Naopak byli jsme to my, kdo promarnili velké šance. Asi největší měl Bouma, který po krásném přímáku od Musílka už měl před sebou pouze odkrytou branku Bezděka, ale bohužel nedal. Tudíž poločas 0:0.

Ledeč vyrovnala, ale Chotěboř přidala další branky

Ve druhém poločase jsme byli stále aktivní a po pár minutách jsme se konečně dočkali po hezké kombinaci, když na jejím konci Bouma do odkryté branky tentokrát svoji šanci proměnil 0:1. Stále jsme to byli my, kdo byl lepším týmem. Přišla 65.minuta, když penaltě předcházel za mě faul na Klementa. Hráč domácích odražený balón vracel do skrumáže, kde se poté pískala ruka. Chlubna svoji šancí nepohrdl 1:1. Po brance byla chvilku Ledeč aktivnějším týmem. Ale v 76. minutě po skvělé vyřešené individuální akci Dvořáka to bylo 1:2. Do konce zápasu jsme to byli my, kdo navyšoval své skóre. V 88.minutě nedal šanci Bezděkovi aktivní Klement 1:3. V 90.minutě se ještě krásně trefil hlavou Somerauer 1:4



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Musím říct, že celý zápas byl z naší strany velmi dobrý, byli jsme aktivní, vytvářeli jsme si pozice, snažili se o kombinaci podpořenou individuální odvahou. Možná mě trochu mrzí produktivita, ale na druhou stranu se ukázal charakter týmu, který se snaží a věří ve vítězství."



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Gramer [-] , M. Chlubna [-] , M. Havel [-] (63. J. Fišer [-] ) , J. Karel [-] , J. Stehno [-] (20. M. Píška [-] ) , F. Radil [-] (90. V. Horký [-] ) , M. Toula [-] , P. Herčík [-] , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-]

FC Chotěboř
V. Mašek [-] - P. Pačanda [-] (57. V. Klement [-] ) , L. Bouma [-] , L. Dvořák [-] , R. Musílek [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] (79. D. Mrtka [-] ) , F. Tůma [-] (46. M. Císař [-] ) , L. Dočekal [-] (65. J. Fiedler [-] ) , D. Polanský [-] , M. Somerauer [-]

ŽK: 13. M. Toula , 43. F. Gramer , 56. M. Píška , 62. P. Herčík , 70. M. Chlubna , 73. L. Vodička , 83. J. Fišer - 63. L. Dvořák , 84. D. Mrtka .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - GREGAR Daniel, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Patrik Kolář
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým, dobře hrající tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů