2:1
(0:0)
57. V. Bence
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná konečně bodovala


Branky


20

Sapeli Polná měla téměř tři týdny volno, pak se ji nedařilo a tentokrát zabodovala. Okříšky to nedaly domácímu týmu zadarmo, když v druhém poločase vedly, ale Polná dokázala zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný bezbrankový poločas

Již ve třetí minutě hlavičkoval Míla Brabec vedle branky Okříšek, centroval mu Jirka Mužík. V 8. minutě jsme měli přečíslení tři na dva, zodpovědnost na sebe vzal Jirka Mužík, bohužel těsně minul Fialovu svatyni.Ve 13. minutě unikl obrancům Filip Bačkovský, těsně před šestnáctkou byl sražen a hostující Ondřej Benda viděl z ruky rozhodčího Romana Kylara červenou kartu.Sapeláci byli i nadále aktivní, po přesném dlouhém pasu Adama Průchy těsně minul branku soupeře Filip Bačkovský. O dvě minuty později si Štěpán Bambula naběhl na nádhernou uličku Jirky Mužíka, ale ani on nevyzrál na brankáře soupeře. Ve 23.minutě nedokázal JIrka Mužík potrestat hrubku gólmana Fialy.V 32.minutě ho nepřekonal hlavou Adam Průcha. Hosté vyslali v první půli jednu nebezpečnou střelu, kterou nadvakrát zkrotil Tomáš Pokorný. I přes velké množství sapeláckých tutovek se tak šlo do kabin za nerozhodného bezbrankového stavu.

Polná otočila zápas

Do druhé půle nastoupili Sapeláci bezstarostně a byli za to potrestáni. Ve 49. minutě ještě situaci zachránil bravurním zákrokem Tomáš Pokorný, V 58. minutě již byl bezmocný po přesné střele Vojtěcha Bence 0-1. V 66.minutě centroval Martin Boháček a Tomáš Matějíček hlavičkoval mimo branku. V 71.minutě Adam Průcha lišácky vystihl malou domů hostujícího týmu a vyrovnal na 1-1. Potom připravil Michal Mikeš gólovku pro své čtyři spoluhráče, ale ani jeden z nich nedokázal dopravit míč do sítě Okříšek. Rozhodnutí přišlo v 78. minutě. Po ostrém centru Ondry Přibyla zařídil tři body pro Sapeláky přesně  hlavičkující Adfam Průcha 2-1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "Po nepovedeném vstupu do jarní části sezóny jsme konečně bodovali naplno. Věřím, že nás tato výhra nastartuje a začneme pravidelně vyhrávat. Se soupeřem, který hrál od patnácté minuty o deseti hráčích jsme si měli určitě poradit lépe, ale důležité je vítězství, které jsme potřebovali. V zápase jsme mohli opět doplatit na neproměňování gólových příležitostí, kterých zejména v prvním poločase bylo mnoho. Okříšky hrozili zejména z brejků, které jsme až na pár výjimek vyřešili. Kluky bych dnes určitě pochválil za bojovnost a odhodláni otočit nepříznivý průběh utkání."




Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , T. Matějíček [-] (69. J. Bačkovský [-] ) , F. Bačkovský [-] (27. F. Dvořáček [-] ) , J. Mužík [-] , P. Barák [-] (62. M. Mikeš [-] ) , M. Boháček [-] , O. Vícha [-] , Š. Bambula [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , F. Rampír [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] (80. T. Trnka [-] ) , V. Bence [-] , J. Částka [-] , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] (88. T. Binka [-] ) , V. Němec [-]

ŽK: 88. F. Rampír . ČK: 13. O. Benda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KYLAR Roman - ŽALOUDEK Patrik, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Patrik Kolář
Tip experta: výhra domácích

Poslední zápasy se jim nedařilo, teď se to změní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza