Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř vyrovnala a otočila zápas, bere tři body


Branky


20. P. Dubský , 81. V. Bence - 40. P. Chlad , 43. J. Voborník (p.) , 47. M. Somerauer , 48. L. Dvořák , 73. V. Klement , 78. L. Dvořák
24

V nedělním 18.kole AGADOSU Krajského přeboru mužů Vysočiny se utkali Okříšky s Chotěboří. Okříšky otevřely skóre, ale hosté vyčkávali a do poločasu vyrovnali. Po chybách obrany hosté otočili zápas a už ho nepustili. Okříškám tento zápas vůbec nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Do utkání na dobře připraveném trávníku vstoupili lépe hosté, když letěl centr z levé strany a hlavičku Chlada lapil Fiala. Domácí zahrozili ve 20.minutě, když po rychlém brejku nadvakrát překonal hostujícího brankáře Dubský - 1:0. Hosté trpělivě kombinovali a ve 40.minutě míč po centru z levé strany hlavičkoval Chlad a pomocí tyče vyrovnal -1:1. To nebylo vše. Ve 43.minutě fauloval v pokutovém území domácí obránce a hosté z nařízené penalty, kterou kopal Voborník otočily skóre ve svůj prospěch -1:2.

Chyby se trestají

Druhý poločas začal jak první skončil. Hosté v rozmezí dvou minut po fatálních chybách obrany nejprve Somerauerem a následně Dvořákem zvýšily již na 1:4. S domácími tento stav zamával, přesto se do šance dostal Částka, který šel sám na hostujícího brankáře, ale neuspěl. Demolice domácích pokračovala, když opět v rozmezí dvou minut vstřelil branku Klement a šestou přidal agilní Dvořák. Domácí hráči jen korigovali výsledek brankou na 2:6, kterou vstřelil Bence po krásném uvolnění od Bendy. Hosté byli lepším týmem, ale domácí jim k vítězství pomohli lacinými chybami.



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Mám radost z herního projevu mužstva. Prvních třicet minut bylo vyrovnaných a zápas měl velmi dobré tempo. Postupem času jsme byli více nebezpečnějším týmem. Ve druhém poločasu nám skvěle vyšel úvod. V ten moment přišlo uvolnění a byli zde věci, které po hráčích chceme, bylo nás plné hřiště. Za nás jsme byli lepším celkem a zaslouženě vezeme domů 3 body."



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Růžička [-] (72. M. Picmaus [-] ) , R. Ryšavý [-] (52. F. Rampír [-] ) , V. Bence [-] , J. Částka [-] , P. Dubský [-] (52. M. Zeman [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , M. Veleba [-] (61. T. Trnka [-] ) , V. Němec [-]

FC Chotěboř
V. Mašek [-] - L. Bouma [-] (77. P. Hanousek [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Musílek [-] , V. Klement [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , F. Tůma [-] (63. P. Pačanda [-] ) , L. Dočekal [-] , D. Polanský [-] , M. Somerauer [-]

ŽK: 11. P. Dubský , 63. M. Mašek , 68. O. Benda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - HÁNA Samuel, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Patrik Chalupa
Tip experta: výhra hostů

Chotěboř zvládla start do jarní části lépe, Okříškám se zatím tolik nedaří, Chotěboř zvítězí o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích