0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:30

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny šance zůstaly nevyužity. Nové Sady se s Přerovem rozešly smírně po bezbrankové remíze


Branky


9

15. kolo proti sobě svedlo fotbalisty Nových Sadů a Přerova. V zápase bylo k vidění poměrně dost šancí zejména na domácí straně, ale žádná střela se nakonec neujala. Trápení obou útoků navíc potvrdil neproměněný pokutový kop Kucharčuka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita domácích branku nepřinesla

Utkání začaly aktivněji Nové Sady, které dostaly svého soupeře prakticky ihned pod tlak. Hned v úvodu mohl po centru z levé strany otevřit skóre Aleš Rus, jenže jeho patička proletěla těsně kolem pravé tyče hostující branky.

 

Do obrovské šance se záhy po dalším centru dostal Martin Krátký, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti skvělým zákrokem vychytal Ondřej Mikeš.

 

Nové Sady často využívaly centrů do vápna, tam ale kraloval Mikeš, jenž si míče dovedně sbíral. Hostující brankář pak musel zasahovat proti hlavičce Kucharčuka, kterou dokázal vyrazit na roh jen díky skvělým reflexům. Další hlavičku z následujícího rohu už v poklidu chytil do náruče.

 

Hosté z Přerova měli v prvním poločase minimum ze hry, hrozili spíše z rychlých brejků, jenže k žádné vyložené šanci se doposud nedostali. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Mikeš zajistil Přerovu bod

I druhou půli začali lépe domácí. Pěkný závar před brankou udělal v 53. minutě Kucharčuk, jenž vystihl chybnou rozehrávku obrany soupeře, jenže záhy narazil na vyběhnuvšího Mikeše.

 

O poznání větší šanci na otevření skóre měl Kucharčuk v 59. minutě, když sudí Habermann odpískal pokutový kop po faulu na Bažanta. Tento klíčový moment ale Kucharčuk neustál, když mu nevyšla střela doprostřed brány, kde ještě stihl Mikeš nechat nohy a míč tak vyrazit. O malou chvíli později pak na druhé straně velice nadějně vypadala střela Řezníka z přímého kopu, ale míč na malém vápně vyhlavičkovala obrana domácích do bezpečí. Stejný hráč pak o malou chvíli později z voleje přestřelil branku.

 

Nové Sady měly v utkání velké množství rohových kopů a vytvořily si z nich i slibné šance. V 71. minutě byl blízko ke gólu Popelka, jenže jeho hlavičku těsně před brankovou čarou odvrátila obrana Přerova.

 

I v samotném závěru měly Nové Sady šance na gól. Ale když neuspěl Rus a Drábek trefil pouze břevno, zápas skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Rostislav Sobek (trenér): Je to ztráta. Měli jsme tlak, který jsme bohužel neproměnili. Soupeř hrál velice důrazně se zabezpečenou obranou a navíc byl na zápas správně namotivovaný. Od takové 30. minuty jsme už měli hlavy dole, o pauze jsme se ale namotivovali a v druhé půli jsme tlak znovu navýšili. Po spálených velkých šancích už klukům vlezla nervozita do noh. Přerovu gratuluji k bodu a rozhodčím chci poděkovat za velice dobrý výkon.

1. FC Viktorie Přerov
Viktor Kocian (kapitán): Nové sady nás tlačily a ohrožovaly dlouhými nákopy a standardkami, které jsme zvládli vyhrávat a odvracet je. Místy jsme hrozili z brejků a občas chyběl větší klid v koncovce. Klíčový moment byl, když Mikeš vychytal penaltu, za to bych jej rád vyzdvihl. Zápas byl jinak bojovný a hlavně o dlouhých nákopech.



Sestavy


FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - J. Bažant [-] , F. Ždánský [-] (79. J. Drábek [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Marčík [-] , P. Kucharčuk [-] , Z. Fládr [-] , M. Krátký [-] (73. D. Němeček [-] ) , M. Popelka [-] , D. Dvorský [-] (73. D. Opatřil [-] ) , A. Rus [-]

1. FC Viktorie Přerov
O. Mikeš [-] - D. Kuča [-] , P. Mirvald [-] , J. Kratochvíl [-] (65. V. Koplík [-] ) , D. Pistovčák [-] (60. J. Masný [-] ) , A. Hretsaichuk [-] , M. Repček [-] , V. Kocian [-] , D. Řezník [-] , P. Javora [-] , F. Kuča [-]

ŽK: 23. J. Bažant , 45. P. Kucharčuk , 72. A. Rus , 91. F. Přikryl - 20. D. Kuča , 59. P. Javora , 63. D. Řezník , 68. J. Masný , 93. A. Hretsaichuk .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Habermann Lubomír - SCHNEIDER Pavel, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: remíza

Na Nových Sadech to většinou moc o fotbalovosti není. Záleží, jak se s tím mladý tým Přerova dokáže vyrovnat. Očekávám spoustu emocí a karet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích