P. Strnad 23. (p.)
1:2
(1:0)
61. J. Stuchlík
70. J. Šulák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk nenavázal na senzační vítězství nad Kozlovicemi a padl se Vsetínem


Branky


23. P. Strnad (p.) - 61. J. Stuchlík , 70. J. Šulák (p.)
9

Šumperk vstupoval do utkání se Vsetínem posilněný senzační výhrou z minulého týdne v Kozlovicích. Domácí také začali zápas lépe, když se dostali do vedení, nicméně Vsetín byl v tomto utkání značně produktivní a v průběhu duelu otočil skóre na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta poslala Šumperk do vedení

Kouč Šumperku musel hned v úvodu řešit nepříjemné starosti, když se v 15. minutě zranil útočník Miloš Šidlík, jenž nakonec musel brzy vysřídat. Jinak se hrál v první půli celkem takticky svázaný fotbal s větším množstvím soubojů.

 

Příliš šancí si oba týmy nevypracovaly, zpočátku byli o něco nebezpečnější hosté ze Vsetína, ale obrana domácích si s nebzpečnými centry do vápna zpočátku dokázala poradit. Ve 30. minutě pak přišel důležitý moment v podobě nařízeného pokutového kopu po faulu na Strnada.

 

Sám faulovaný Patrik Strnad vzal odpovědnost na sebe a postavil se k exekuci pokutového kopu. A když brankáře soupeře poslal na druhou stranu. Šumperk vedl 1:0. Ještě do konce poločasu mohl Strnad vedení Šumperka navýšit, nicméně střelu po samostatném úniku ještě stihla zablokovat obětavá vsetínská obrana. 

 

Šumperk byl v závěru první půle aktivnější, fanoušci však další branku neviděli. První poločas tak vyzněl lépe pro domácí, kteří vyhrávali 1:0.

Obrat dokonala proměněná penalta

Vsetín vstoupil do druhého poločasu aktivě a tlačil se za vyrovnáním. Z toho pramenily skulinky v obraně soupeře a tím vznikaly i brejkové situace pro Šumperk. Tyto šance ale domácí trestuhodně zahodili.

 

A tak to byli hosté, kteří se gólově prosadili. V 63. minutě se opřel do voleje Jan Stuchlík, jenž přesně umístěnou střelou překonal brankáře Kreizla - 1:1.

 

Motivovaní vsetínští fotbalisté se pak dokonce o sedm minut později dočkali obratu. Pomohla jim k tomu odpískaná penalta po Filipa Nízkého, kterou bezpečně proměnil Jan Šulák - 1:2.

 

Domácí se s výsledkem rozhodně nehodlali smířit a pokoušeli se se zápasem něco udělat. Několik závarů před brankou Vsetína ale využít nedokázali, a tak se ze zisku tří bodů radoval Vsetín.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Pavel Tököly (trenér): První poločas byl z naší strany dobrý, šli jsme do vedení z penalty, měli další šance po průnicích z levé i pravé strany, jenže ty centry nebyly přesné. Škoda, že jsme neodskočili na 2:0. V druhém poločase jsme se úplně vytratili ze hřiště, hráči si nedrželi svoje pozice, ztráceli jsme jeden míč za druhým a dostávali se pod tlak. Protivník vyrovnal, potom dal penaltu a ve zbytku hry už jsme nebyli schopní to uhrát.

FC Vsetín
Roman Vojvodík (trenér): Bylo to úžasné vítězství, Šli jsme ve druhém poločase vítězství více naproti. Oni byli lepší v prvním poločase. Padly dvě penalty. Šumperk hrál výborně. Jsme rádi, kluci to odmakali. Potvrdili jsme body z domácího prostředí. Potvrdili jsme předzápasový cíl.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - P. Strnad [-] , S. Lavrovič [-] (65. M. Elšík [-] ) , D. Liďák [-] , P. Nováček [-] (65. O. Musílek [-] ) , F. Nízký [-] (72. M. Horký [-] ) , M. Antl [-] , M. Šidlík [-] (18. P. Linet [-] ) , M. Smrž [-] , A. Ostrokon [-] , P. Purzitidis [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - D. Dulík [-] , T. Mlýnek [-] (20. M. Zbranek [-] ) , J. Šulák [-] , A. Bahounek [-] , R. Hruška [-] (46. J. Jančina [-] ) , V. Surovec [-] , J. Vítek [-] (86. J. Maček [-] ) , P. Mikuš [-] (46. J. Stuchlík [-] ) , M. Mydlář [-] (86. J. Matyáš [-] ) , D. Kučera [-]

ŽK: 10. S. Lavrovič , 63. P. Strnad , 74. D. Liďák , 78. O. Musílek , 91. A. Ostrokon - 86. M. Zbranek , 89. D. Kučera , 93. V. Surovec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - PROSKE Zbyněk, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: výhra domácích

Šumperk přes zimní přestávku kvalitně posílil a tabulkou bude stoupat. Po překvapivé výhře v Kozlovicích dokáží zvítězit i na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích