0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Ždírci nerozhodně


Branky


6

Nervózní derby s jedenácti žlutými kartami branku nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ani po přestávce branka nepadla



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Pavel Mazánek (trenér): Klasické derby, které bylo plné osobních soubojů. Už v týdnu kluci na tréninku projevovali velkou intenzitu a snahu. My trenéři jsme věřili, že toto vše si přenesou i do zápasu, což se i stalo. Všem hráčům včetně kluků, kteří se do utkání ani nedostali patří náš obrovský dík, za přístup, který v celém týdnu a utkání měli. Jednoznačně jsme všichni byli nastaveni, že do Ždírce jedeme vyhrát a tak i chvíli po zápase byli kluci zklamaní, že se to nepovedlo. Po prvotním zklamání přišla úleva ze získaného bodu, který nás dovedl k záchraně. Nyní nás čekají ještě dvě utkání s předními týmy tabulky, které ovšem nechceme odehrát jen z povinnosti. Naopak celý tým, chce všem dokázat, že fotbal hrát umí. Ve zbylých zápasech se chceme prezentovat aktivním fotbalem a sáhnout si na dobré výsledky, které by tým nakoply do letní přípravy na novou sezónu.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - K. Štukhejl [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , J. Šrámek [-] (78. P. Klimeš [-] ) , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] (72. P. Pátek [-] ) , M. Koutný [-] (78. J. Veselský [-] ) , V. Bureš [-] , O. Pavlas [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
L. Konrád [-] - J. Bajer [-] , A. Dejl [-] , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] , M. Vrzal [-] (71. V. Hloušek [-] ) , J. Pavlas [-] , L. Dočkal [-] , M. Pavlík [-] , M. Cakl [-] , A. Novák [-]

ŽK: 22. J. Málek , 62. M. Koutný , 88. P. Pátek , 88. P. Klimeš , 90. J. Novotný - 27. M. Vrzal , 39. M. Pavlík , 43. J. Coufal , 68. A. Novák , 88. L. Konrád , 88. A. Dejl .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Malimánek Marek - DOROTÍK Jan, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích