1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

24.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Humpolec vyválčil bod


Branky


5

Humpolci se daří a svoji formu potvrdil i ve Žďáře, odkud veze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V utkání poprvé zahrozili ve 4. minutě hosté, ale velkou šanci nejprve vychytal pádem pod nohy Jícha, aby odražený míč na vápně napálil vysoko nad hostující kapitán Šerý. V 5. minutě už se skóre měnilo. To domácí kanonýr Šerý dorazil vyražený míč brankářem Křížem do branky - 1:0. V 10. minutě hosté zahrávali přímý kop, ale střela z 30 metrů jen protáhla Jíchu, který míč vyrazil na roh. V 16. minutě zahrozili domácí, ale míč, který prošel na malé vápno, trefil Sodomka jen boční konstrukci branky. Ve 27. minutě hosté využili míč nakopnutý za obranu a Pešek z hranice vápna obstřelil Jíchu - 1:1. V 39. minutě se dostal míč až na malé vápno na nabíhajícího Trojánka, který se ale dostal blízko před brankáře a toho nedokázal obstřelit. Poločas tak skončil remízou 1:1.

Po přestávce branka nepadla

Druhý poločas již moc krásy nepřinesl. Hrálo se mezi vápny a tak první vážnou šanci domácích po přetaženém centru v 83. minutě hlavou nezakončil Šerý. Stejně se nevedlo ani v 85. minutě hostům, když jejich velkou šanci vychytal nohou Jícha. Utkání se tak skončilo nečekanou, ale spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Po několika povedených zápasech jsme si vybrali slabší chvilku a nakonec je pro nás bod ještě dobrý. Nedokázali jsme se dostat do šancí, protože jsme špatně řešili situaci. Bohužel jsme o body přišli.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , D. Novotný [-] (68. M. Srnský [-] ) , S. Švoma [-] , J. Henzl [-] , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Pecha [-] , D. Homola [-] , Š. Zástěra [-] , M. Kameš [-] , I. Popovych [-] (90. J. Benáček [-] ) , M. Havel [-] , A. Savi [-] , D. Šerý [-] (91. A. Zástěra [-] ) , O. Luňáček [-] (82. V. Šmíd [-] ) , J. Pešek [-] (46. V. Havlín [-] )

ŽK: 86. J. Nedvěd - 26. A. Savi , 31. J. Pešek , 60. Š. Zástěra , 82. D. Šerý .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Mayer Jan - MAREK Daniel, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích