1:2
(0:0)
63. T. Šperka (vl.)
80. M. Kozel (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš smolně padla


Branky


52. R. Novotný - 63. T. Šperka (vl.) , 80. M. Kozel (vl.)
8

Domácí vedli, ale vstřelili si dvě vlastní branky a nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za nepříjemného deštivého počasí oba týmy divákům připravily možná až nečekaně pohlednou podívanou. Zápas začal ve velkém tempu a obě strany si brzy vyměnily své navštívenky. Ani jedna z několika zajímavých přiležitostí úvodní pětačtyřicetiminutovky se však brankou neskončila. V první půli k ní nakonec měli blíž domácí, ale Loup po rohovém kopu trefil v nastavení první půle jen břevno a následná dorážka se snad jen zázrakem neskončila za zády hostujícího brankáře.

Hosté po přestávce rozhodli

Podobným až neuvěřitelným způsobem zahodili svoji první velkou šanci ve druhé půli i hosté, když jejich hráč před zcela prázdnou branku rovněž míč napálil jen do břevna. Po několika dalších zajímavých šancích, u kterých se vyznamenali především oba brankáři, se diváci přece jen dočkali první branky. A měli z ní radost, protože ji v 52. minutě zaznamenal Novotný, který tak potvrdil střeleckou formu posledních dní - 1:0. Domácí potom trochu ubrali nohu z plynu a hosté toho využili. Jejich převaha sice nebyla nijak výrazná, spíš jim velelo víc se tlačit dopředu záporné skóre, přesto velmi šťastně zápas otočili. Domácí si totiž vstřelili dvě vlastní branky. Obě přišly z pohledu hostů z pravého křídla. Po povedených narážečkách totiž jejich hráči dvakrát poslali před branku přízemní příhrávku a domácí fotbalisty v obou případech zradil kluzký trávník. Nejprve tak v 63. minutě poslal míč za záda bezmocného Pelána Šperka - 1:1. v 80. minutě i druhý neštastník Kozel - 1:2.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Přestože se hrálo za deště, trávník byl dobře připravený a hrál se celkem kombinační fotbal. Šance byly na obou stranách, což mne i trošku mrzí, že jsme domácím dovolili hrát tolik s balonem. Ve druhé půli už jsme se zlepšili a šancí jsme tam měli i více, ale paradoxně jsme neodkopli v šestnáctce odražený balon, který domácí hráč z otočky poslal do sítě. Kluci zaslouží pochvalu, že to dokázali otočit. Vyrovnání zařídil Peter Mikúšek, který společně se soupeřem ve skluzu dotlačil balon do brány. Druhý gól padl po střele Balážika, kterou si domácí obránce srazil smolně do sítě. Takže to byly sice naše vypracované šance, ovšem střelce zapsané nemáme. Jsme rádi, že jsme opět neprohráli, nicméně naše ztráta na čelo tabulky je čtyři zápasy před koncem stále devítibodová.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - V. Kamenský [-] (69. J. Sznapka [-] ) , A. Macek [-] (66. Z. Traxl [-] ) , A. Merdita [-] , I. Shlaban [-] , L. Daněk [-] , M. Kozel [-] , R. Novotný [-] (66. F. Krula [-] ) , T. Vrba [-] (81. D. Bartoš [-] ) , P. Loup [-] , T. Šperka [-]

TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] (87. G. Gaňa [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] (91. T. Jirava [-] ) , M. Totka [-] , T. Ravas [-] (87. M. Malacka [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (60. T. Kollár [-] ) , L. Koprna [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

ŽK: 57. M. Kozel - 76. M. Totka , 76. T. Kollár .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - SVOBODA Ladislav, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Hosté to budou mít těžké, ale nakonec vítězství urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích