0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava veze tři body


Branky


8

Souboj týmů bez formy vyhráli hosté. Bystřice v boji o záchranu zratila důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vyrovnaný zápas opět body domácím nepřinesl. Přestože hráli hosté více na míči, byli to domácí, kteří měli více příležitostí. Chloupek nastřelil břevno a záhy mohl skóroval i hlavou ovšem ani druhý pokus neskončil v síti. Stejně si počínal i Kamil Vařejka, který z dobré pozice zamířil jen do rukavic hostujícího brankáře Trešla.

Hosté po přestávce rozhodli

V průběhu druhého poločasu se přesunul Prášil ze stopera na hrot a nově zformovaná obrana záhy inkasovala. Propadený míč na hranici šestnáctky sebral Jiroušek a hokejovou žabkou poslal míč k tyči bezmocného Veselého - 0:1. V samotném závěru vytáhl hostující brankář zákrok zápasu a chytil střelu Chloupka, mířící do šibenice. Domácí tak zůstávají na poslední příčce tabulky a záchrana se vzdaluje. Do konce zbývají ještě čtyři kola a naděje umírá poslední.   SK Bystřice nad Pernštejnem / FB


Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Kamil Vařejka (záložník): V první půli jsme zahodili tři jasné gólové šance. Tyto zápasy rozhoduje jedna branka, kterou dali ve druhém poločase hosté. My jsme do sítě bohužel žádný míč dotlačit nedokázali.

FC Vysočina Jihlava B
FC Vysočina Jihlava (web): Juniorka se dočkala povzbuzení v podobě první jarní výhry. V krajském derby na půdě Bystřice nad Pernštejnem zvítězila nejtěsnějším poměrem 0:1. Výhru nad posledním celkem v tabulce Divize D přinesla přesná trefa Jiřího Jirouška.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - L. Chloupek [-] , Š. Buršík [-] (65. D. Čech [-] ) , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , R. Matocha [-] , P. Blaha [-] , K. Vařejka [-]

FC Vysočina Jihlava B
M. Trešl [-] - D. Jiřík [-] , S. Zacha [-] , M. Vlk [-] - Š. Dvořák [-] (46. T. Záruba [-] ) , J. Jiroušek [-] (85. R. Blažek [-] ) , J. Vítek [-] (46. P. Štancl [-] ) , O. Horák [-] , M. Miška [-] , M. Fila [-] - T. Bulička [-] (71. V. Wiederlechner [-] )

Počet diváků: 110. Rozhodčí: LABAŠ Roman - RYGL Luboš, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích