M. Vrzal 58. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot vybojoval výhru


Branky


58. M. Vrzal (vl.)
9

Havlíčkův Brod se dlouho držel, ale nakonec domácím pomohl vlastní brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Lanžhot, který znovu nastoupil s osvědčenou jarní sestavou, byl v utkání s havlíčkobrodským Slovanem jasným favoritem, ale proti silnému větru to měl v prvním dějství velmi těžké. Tím spíš, že se hosté zakopali na vlastí polovině a směrem dopředu toho moc nepředvedli. Ovšem to ani Lanžhot. Takových poločasů, kdy větrem zmrzlí diváci neviděli jedinou střelu na branku, byste minimálně v divizní éře marně vzpomínali. Silný vítr dělal potíže hlavně při zakládání útoků, centry a nakopávané balony většinou své adresáty nenecházely. Největší šanci měl už v 11. minutě Bogdalík, který se po rohu prokličkoval po brankové čáře, ale jeho nabídku do brány nikdo nedorazil a prošla skrz vápno.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhé půli už se domácím s větrem hrálo o poznání lépe. Stále se ale nemohli dostat do vyložené šance. Pomohla jim ke gólu až trocha štěstí, když si střílenou přihrávku ztečoval v 57. minutě mimo dosah vlastního brankáře hostující kapitán Vrzal – 1:0. Lanžhot následně prostřídal obě křídla, místo Bogdalíka a Koprny se na trávník podívali Ciprys s Kollárem. Ale ani to k další změně skóre nevedlo. A když se neujala ani Totkova střela do brankářových rukavic, "utrpěl" Lanžhot nejtěsnější vítězství 1:0, na jaře zatím neinkasoval ani gól a posunul se v tabulce divize D na 5. místo, o skóre před Břeclav a béčko Jihlavy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Pro mě je Havlíčkův Brod jeden z nejnepříjemnějších soupeů, ještě i jako hráči se nám s nimi těžko hrálo. Je to době organizovaný soupeř, proti větru jsme se k nim špatně dostávali. Měli jsme nejprve problémy s rychlostí pohybu, následně pak s přesností ve finální fázi. A přesto jsme v prvním poločase šance měli, ale špatně jsme je vyřešili. Nejlepší část zápasu pak byla v úvodu prvního poločasu, to jsme soupeře zatlačili. Diváci si asi přestavovali z naší strany akčnější zápas, ale i takové ubojované zápasy jsou. Za naši aktivitu jsme si ten zápas zasloužili vyhrát. A jsem rád, že jsme zase soupeře do ničeho nepustili a nedostali gól, ale dopředu to chce rozhodně zlepšit.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Chtěli jsme hrát z hlubšího bloku. Vesměs se nám to dařilo celý zápas. Bohužel zápas rozhodla hodně nešťastný zákrok stopéra Vrzala. Zápas moc šancí nepřinesl. Proto nás právě tato situace stála kýžený bod. Připravíme se poctivě na další zápas s Humpolcem.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (85. M. Malacka [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (57. R. Ciprys [-] ) , L. Koprna [-] (69. T. Kollár [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Pavlík [-] (85. M. Šilhart [-] ) , J. Pabousek [-] , P. Víšek [-] (63. J. Bajer [-] ) , L. Dočkal [-] , A. Novák [-] (46. V. Novák [-] ) , M. Pavlík [-] , M. Vrzal [-] , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] , M. Cakl [-]

ŽK: 33. P. Mikúšek , 76. T. Ravas , 81. P. Balážik , 88. R. Ciprys - 39. D. Fikar , 45. P. Víšek , 81. P. Soukal , 87. M. Cakl .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Novotný
Tip experta: výhra domácích

Když si vzpomenu na kvalitu Lanžhota v domácím prostředí, tak očekávám jednoznačnou výhru - 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích