0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:30

32.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž postupuje do druhé ligy!


Branky


6

Po zaváhání Hlučína a výhře 1:0 na hřišti Frýdku-Místku slaví Kroměříž postup o patro výš!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byli hosté aktivnějším a nebezpečnějším týmem.

V 10.minutě poskakoval míč po brankové čáře domácí svatyně, ale nakonec se ho zmocnil brankář Prokel.

O deset minut později šla střela hostí jen těsně vedle a ve 39.minutě Jelečkovu hlavičku s námahou kryl domácí Prokel.

O dvě minuty na to se už hosté dočkali. Houser zakroutil míč z volného přímého kopu přesně k tyči a běžel se radovat - 0:1.

Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Hosté berou tři body a postup!

Ve druhé půli mohli hosté své vedení navýšit, hrozili ve vápně zejména hlavou ze vzduchu, ale chyběl vždy kousek a brankář Prokel byl výborný.

V poslední fázi zápasu hrozili domácí ze standardních situací, ale Hanáci vše ustáli.

Hned při závěrečném hvizdu rozhodčího hosté věděli, že rezerva Zlína dokázala remizovat na hřišti druhého Hlučína, čímž pomohla Kroměříži kolo před koncem k triumfu v MSFL.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Všichni prožíváme nádherné okamžiky štěstí. Ještě nám ani nedošlo, čeho jsme dosáhli, je to fantastické. Po minulé sezoně, kdy nám to uteklo mezi prsty a bylo těžké mobilizovat síly na další sezonu ve třetí lize, kluci ukázali charakter, velkou morální sílu. Prošli jsme si hroznými skoky. Od euforie, po zklamání, pokles formy. Kluci se ale po nejhorším období, kdy si všichni mysleli, že je po nás, neuvěřitelně zvedli a v závěru sezony zápasy zvládali. Je to pro ně zasloužená odměna. Všichni v klubu jsme byli nastavení na to, abychom soutěž vyhráli. Vedení nás k tomu vedlo, tlačilo. Byli jsme pod tlakem, ale ustáli ho. Co se týká dnešního zápasu, neměli jsme to tam v žádném případě jednoduché. Domácí vstoupili do utkání velice dobře. Nějakých pět nebo sedm minut byli více na balonu, dobře kombinovali. My jsme se ale postupem času chytli, převzali otěže utkání do vlastních rukou a měli spoustu šancí. Nevyužili jsme tři gólové hlavičky do prázdné branky, domácí gólman pak fantasticky zneškodnil i dorážku zblízka. Měli jsme tam i další momenty. První poločas klidně mohl být 3:1 nebo 4:1 pro nás. I ve druhé půlce jsme tam měli tři momenty, po kterých jsme mohli zápas rozhodnout a uklidnit se. Bohužel jsme nic nevyřešili a od nějaké 65. minuty přišla obrovská nervozita, křeč. Soupeř vsadil vše na jednu kartu, útočil, dostal nás pod tlak. Hrozil ze standardních situací a nákopů. Všechny momenty jsme ale ustáli a zápas dovedli do vítězného konce.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Prokel [-] - P. Rubý [-] , J. Martiník [-] (69. D. Konečný [-] ) , P. Střelec [-] , D. Němec [-] (46. P. Zupko [-] ) , M. Obuch [-] , T. Janjuš [-] (59. T. Barkov [-] ) , M. Kostka [-] , J. Nevřela [-] (76. T. Kohut [-] ) , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] , Š. Chwaszcz [-] , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] (70. E. Mlčoch [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] (90. M. Votava [-] ) , M. Machálek [-] , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 14. M. Obuch , 40. P. Rubý , 51. J. Massaniec , 73. M. Kostka , 79. D. Konečný - 28. Š. Vyhlíd , 43. D. Jambor .
Počet diváků: 306. Rozhodčí: Tomanec Josef - SVOBODA Tomáš, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích