Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:00

34.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Ostravy rozstřílelo poslední Vítkovice


Branky


6

Anglický týden a vložené 34. kolo MSFL přineslo zápas mezi béčkem Ostravy a Vítkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 do poločasu

Domácí do toho šlápli a už v osmé minutě zaskočil Murina Látal střelou na bližší tyč, která překvapivě prošla až do sítě, a domácí se uklidnili - 1:0.

Z podobné parkety ve 26. minutě se stejná dvojice utkala znovu a podruhé se stejným výsledkem: Látal však tentokrát byl blíž brance a ve vyložené pozici - 2:0.

Murin pak zneškodnil šanci Gotsiridsemu, ale před poločasem se blýskl individuální akcí Drozd a po slalomu uvnitř vápna zavěsil na 3:0.

Domácí dali nakonec 8 branek

Po změně stran byl Baník ještě produktivnější.

V 65. minutě zužitkoval po rychlém brejku středem hřiště svou příležitost Jaroň, který po zemi překonal Murina, a v 71. minutě potrestal další hrubku ve vítkovické defenzívě do odkryté brány Drozd - 5:0.

Rozklíženému soupeři baníkovci v závěru nasypali další branky. Krupička skóroval po samostatné akci ranou k tyči a v 79. minutě zvýšil po další sérii vítkovických kiksů Elekana - 7:0.

Murin pak domácím zmařil minimálně ještě další dvě tutovky, ale v poslední minutě nedosáhl na střelu Chukwudiho, který bez větších potíží prošel z kraje až na osu hřiště a po zemi skóroval - 8:0.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: I když se říká, že derby nemá favorita, cítil jsem, že tady je to jinak, a my jsme se této role nezříkali, přestože jsme zase měli mladší sestavu než obvykle. Jsem rád, že jsme tuto roli jednoznačně potvrdili. Odehráli jsme velmi slušný zápas, skóre mohlo být i vyšší, párkrát nás vychytal Murin. Ale přesto ani dnes jsme se nevyvarovali slabších pasáží.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
J. Struhař [-] - D. Látal [-] (66. D. Krupička [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] , M. Gotsiridse [-] , . Reteno [-] , M. Jaroň [-] , J. Drozd [-] , A. Provazník [-] (46. P. Halda [-] ) , S. Charles [-] , R. Zálešák [-] (66. K. Michlík [-] )

MFK Vítkovice
R. Murin [-] - L. Raab [-] , R. Chylek [-] (68. M. Richtár [-] ) , J. Vrbka [-] (68. P. Stanimirovič [-] ) , D. Zogata [-] , J. Tamajka [-] , F. Zouhar [-] (80. M. Hloch [-] ) , M. Burgo [-] , D. Vadnov [-] , J. Bystřičan [-] , E. Boafo [-]

ŽK: 76. M. Richtár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - VEJTASA Simon, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Václav Horyna
Tip experta: výhra domácích

Béčko Baníku s přehledem nad posledními Vítkovicemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích