0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 17:30

29.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo s Frýdkem bez branek


Branky


8

V utkání 29. kola MSFL mezi Znojmem a Frýdkem-Místkem branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější

V deváté minutě se mohli hosté dostat do vedení, ale Jan Martiník a posléze také Pavel Střelec jen vyprášili rukavice domácího brankáře Franka Škugora.

V 17. minutě přišla příležitost také pro domácí. Lukáš Lukčo se dostal do zakončení z voleje, ale Michael Gergela reflexivním zákrokem vyrazil míč na roh.

Ve 32. minutě nejprve poslal tvrdou ránu Maxim Obuch, brankář Škugor vyrazil míč, poté i dorážka Teodora Janjuše z úhlu skončila opět v moci znojemského gólmana.

První poločas, i přes tlak Frýdku-Místku, branku nenabídl a 120 diváků se mohlo těšit na druhou část zápasu

 

Šance góly nepřinesly

A do druhého poločasu vstoupili Frýdeckomístečtí ještě aktivněji, neboť centr Obucha skončil přesně na hlavě Jakube Blejchaře, jenž se ponořil do zakončení, ale trefil pouze levou tyč!

O pár chvil později se také Martiník dostal ke hlavičce, ale minul domácí svatyni.

V 57. minutě Patrik Rubý exkluzivním pasem našel na levé straně volného Janjuše, který se dostal s míčem až na hranici malého vápna, ale následně trestuhodně přestřelil domácí branku!

V 70. minutě mohl přijít trest z domácí strany, neboť střela Lukča byla tečovaná, ale Gergela se natáhl a vytěsnil balón mimo svou svatyni.

Utkání tak branku nepřineslo.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Za normálních okolností bych bod z venku bral. Dnes ho neberu. Dominujeme, vytvoříme si čtyři stoprocentní šance, ale gól nedáme. Kluci jsou už z toho špatní. Nezlomíme to ničím jiným, než tvrdou prací. Čekají nás dva zápasy doma, kde to musíme za každou cenu urvat.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - L. Lukčo [-] (85. . Gomes [-] ) , D. Ledecký [-] (46. D. Putu [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] (75. . De [-] ) , D. Ouattara [-] , F. Pálfi [-] (75. A. Kartišovs [-] ) , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] , A. Trajkovič [-] , N. Baaloul [-] (75. J. Mrkva [-] )

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , J. Martiník [-] (76. T. Barkov [-] ) , P. Střelec [-] (85. T. Kohut [-] ) , M. Obuch [-] , T. Janjuš [-] (85. D. Konečný [-] ) , J. Nevřela [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 51. A. Trajkovič , 59. D. Putu , 69. S. Ivanovič , 77. L. Lukčo , 90. . Gomes - 54. M. Obuch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - DROZDY Luboš, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Dobrovodský
Tip experta: remíza

Týmy, které jsou na stejné úrovni. Bude to remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích