Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

29.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první příčku ovládla Kroměříž!


Branky


9

Zápas kola jako hrom byl souboj mezi druhou Kroměříží a prvním Hlučínem, který vyzněl jasně pro domácí, a jdou do čela soutěže!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Domácí se dostali k zakončení jako první, když v 8.minutě střílel Houser těsně vedle a o tři minuty později stejný hráč poslal míč z hranice vápna do boční sítě.

Hosté se k první střele dostali ve 21.minutě, když střela Waly mířila také vedle.

Ve 25.minutě vznikl ve vápně Hlučína velký závar, když se po několika střelách a odrazech dostal míč naštěstí pro hosty vedle brány.

Ve 33.minutě napřáhl k nepříjemné střele Moučka a brankář Dostál musel na zem k tyči, odkud vyrazil na roh. Ten domácí v první fázi ubránili, ale na odražený míč si naběhl Moučka a parádním přitaženým volejem otevřel skóre a potěšil také hlasitou skupinku příznivců Hlučína - 0:1.

Moučka byl viditelně při chuti, když o minutu později pálil prudce nad.

Hosté byli i nadále aktivní a do další velké šance se dostal Buchvaldek, ale situaci řešil zbrkle, když pálil nad.

Ještě před odchodem k pauze střílel z hranice vápna domácí Houser a jeho placírka lízala vnější tyč.

Domácí zápas otočili

Ve druhé půli mělo téměř 700 diváků o zábavu postaráno.

V 50.minutě předvedl skvělou práci domácí Tomáš Machálek, navedl míč zprava do vápna, kde zachoval klid a přehled, stejně tak jako Goncalves, který se po obdržené přihrávce skvěle zorientoval a mazácky vyrovnal.

Za minutu na to vypálil Goncalves krížnou ránu, která šla těsně vedle. O chvíli později se po sražené střele Housera kopal roh, Tomáš Machálek ho poslal na přední tyč, odkud se po teči Matouška dostal míč na zadní tyč k Chwaszczovi a ten nezaváhal - 2:1.

V 68.minutě pálil hostující Praus prudce do připraveného Dostála.

Naděje Hlučína však zmrazil třetí gól v jejich síti ze 73.minuty. Nádherný centr Goncalvese přesnou hlavičkou k tyči usměrnil střídající kanonýr béčka Kroměříže Jakub Dočkal - 3:1.

V 76.minutě přišla další krásná akce domácích, když se uprostřed hřiště uvolnil Jeleček, který obloučkem za obranu vyslal dalšího střídajícího hráče Jambora, ten si píchl míč kolem daleko vybíhajíciho brankáře a dovezl jej do prázdné branky - 4:1.

Gólový účet zápasu stvrdila nádherná individuální akce domácího Jambora, který se po několika kličkách dostal až na hranici penalty, odkud mazácky uklidil míč k tyči - 5:1.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Utkání se pro nás vyvíjelo dobře. S prvním poločasem jsem byl spokojen. Potom jsme úplně přestali hrát. Nedokážu si vysvětlit, co se stalo. Čtyři góly jsme doslova domácím nabídli, jako na zlatém podnosu. Jsme strašně zklamání. Takhle se o první místo nehraje. Musíme zvednout hlavy. Do konce soutěže je ještě pět kol, nic není ztraceno. Tak jsem to i klukům řekl.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Machálek [-] (74. D. Jambor [-] ) , M. Goncalves [-] (86. M. Surynek [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (86. M. Votava [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] (69. J. Dočkal [-] ) , M. Machálek [-] (46. T. Jeleček [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Buchvaldek [-] (73. J. Holzer [-] ) , O. Moučka [-] , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , V. Kolaska [-] , M. Praus [-] (80. T. Kovala [-] ) , J. Ptáček [-] (66. M. Šindler [-] ) , D. Tomšů [-] , D. Hasala [-] , V. Wala [-]

ŽK: 62. Š. Vyhlíd , 82. T. Matoušek - 85. J. Holzer .
Počet diváků: 683. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DEDEK Vojtěch, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Dobrovodský
Tip experta: remíza

Boj o první místo. Pro oba bude důležitá výhra, ale zápas skončí remízou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích