2:1
(1:1)
43. T. Hykel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:15

22.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Slovácko přehrálo Frýdek-Místek


Branky


36. D. Šlechta , 57. D. Šlechta - 43. T. Hykel (p.)
9

22. kolo MSFL se odehrálo o aprílovém víkendu, kdy bylo jedno utkání mezi Vrchovinou a Uherským Brodem odloženo. Frýdek-Místek prohrál na hřišti béčka Slovácka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 do poločasu

Začátek utkání se odehrával v mírnějším tempu a o první pozdvižení se postaral až ve 22. minutě hostující Patrik Rubý, jehož přímý kop prosvištěl nad horní tyčí soupeřovy svatyně.

O pár minut později nejprve Tomáš Hykel vybojoval balón ve středu hrací plochy a posléze se z levého křídla dostal do zakončení Marek Kostka, ale jeho pokus k bližší tyči vyrazil gólman domácích Andres. 

Ve 35. minutě si rezerva Slovácka nejprve vypracovala šanci po rohovém kopu, kterou ještě Michael Gergela dokázal zlikvidovat. O minutu později se ale po centru z levé strany dostal ke hlavičce David Šlechta a jeho lob zapadl ke vzdálenější pravé tyči - 1:0.

Ve 42. minutě se domácí brankář dopustil faulu na Hykela uvnitř pokutového vápna. A byl to právě Tomáš Hykel, který si následný pokutový kop vzal na starost a střelou do levé části brány se nemýlil - 1:1.

Domácí berou tři body

Vstup do druhé části se lépe povedl domácím. V 52. minutě si totiž David Šlechta zpracoval míč během otočky, posunul si jej na pravou nohou a tvrdou ránu zpoza vápna prostřelil frýdeckomísteckého brankáře - 2:1. 

V poslední deseiminutovce si exekutor přímých kopů, hostující Rubý, vzal standardní situaci opět na starost, ale jeho skvělou ránu ke vzdálenější tyči vyrazil ještě lepším zákrokem Andres.

V nastavení zápasu se Rubý dostal po nákopu do vápna k zakončení z voleje, ale Andres předvedl další excelentní zákrok a uchránil tři body domácích. 

 



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Prohra? Ano, ale se vztyčenou hlavou. Byl to možná náš nejlepší výkon za jednadvacet zápasů, ale bohužel jsme dnes bez bodů. Kromě prvních patnácti minut jsme byli jednoznačně lepší a vypracovali jsme si řadu závarů v šestnáctce Slovácka. Soupeř byl u naší brány třikrát a vstřelil nám dva góly. Lekce z produktivity. Je to za námi, zítra dostanou kluci individuální plány a v úterý se již připravujeme na Hlučín.“



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Andres [-] - D. Kratochvíla [-] , M. Merdovič [-] , D. Mitrevski [-] (75. T. Koryčan [-] ) , M. Stropsa [-] , V. Bartoš [-] , A. Kočí [-] , D. Šlechta [-] , Š. Kozel [-] (68. V. Levin [-] ) , I. Aldin [-] , D. Velecký [-] (89. A. Onuoha [-] )

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] (89. T. Kohut [-] ) , R. Coufal [-] , P. Střelec [-] (69. P. Zupko [-] ) , M. Obuch [-] , D. Konečný [-] (58. D. Němec [-] ) , T. Janjuš [-] , M. Kostka [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

ŽK: 60. M. Merdovič - 53. P. Rubý .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - TOMANEC Josef, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Petráš
Tip experta: výhra domácích

Slovácku se úplně nepovedl vstup do jara, ale i tak si myslím, že tento zápas vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích