Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistou z Pustovět vypráskal Hranai hattrickem


Branky


16

V roli favorita přivítaly Pustověty na svém hřišti Čistou, která se nachází na dně tabulky stále s pouhým ziskem jednoho bodu. Ani domácí Sokol ale není v klidných vodách a k postupu o pár příček výš potřeboval naplno bodovat. To se mu také podařilo, domácí vítězství řídil hattrickem útočník Hranai.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý první poločas měl více ze hry domácí celek, který se dostával do šancí, ale dlouho trvalo než se prosadil. Po čtvrt hodině hry byl k vidění nepříjemný souboj, kdy domácí Kratochvíl dojel čisteckého brankáře, též Kratochvíla. Ten se z nepříjemného dohrání oklepal a zvládl utkání dochytat. Po obrovské chybě v rozehrávce mohli domácí otevřít skóre, ale netrefení odkryté branky si doslova říkalo o trest! Ten však z čisteckých kopaček nepřišel.

 

Skóre se měnilo poprvé ve 27. minutě. Centrovaný míč propadl ve vápně až k Hranaiovi, který propálil Kratochvíla - 1:0. Čistá se připomněla zakončením ze střední vzdálenosti, to ale o kousek minulo domácí branku a Beneš tak byl nadále bez práce. Domácí zahrozili znovu po rohovém kopu, hlavička ale mířila mimo. Pustověty si nechaly pro své příznivce překvapení v podoběn gólu do šatny. Přímý kop za vápnem vzal na sebe Hranai a jeho přízemní střela mířila přímo na Kratochvíla. Ten si však vybral slabší chvíli a míč mu projel mezi nohama - 2:0.

Čestný gól po chybě

Jako první ve druhém poločase zahrozili hosté. Kašpar zahrával přímý kop z poloviny hřiště. Jeho centr propadl až na úroveň brankové čáry mezi malým a velkým vápnem, odkud do míče práskl J. Votroubek mladší a Beneš jeho nebezpečnou a trochu nečekanou střelu z úhlu musel vyrážet na břevno. Domácí odpověděli z rohového kopu, při kterém se musela mít na pozoru hostující obrana.

 

Domácí tým nevyužil akce tři na jednoho ani střely zpoza vápna, kterou vyrážel Kratochvíl a včas byl u vyraženého míče bránící hráč. V 76. minutě se Sokol už prosadil. Pomezní sudí laik v průběhu pustovětské akce sice zvedl praporek, domácí ale pokračovali ve hře dále a naopak hosté hrát úplně přestali. Výsledkem bylo pohodlné skórování Hranaie. Nic na situaci nezměnila ani následná komunikace hlavního sudí s pomezním laikem - 3:0.

 

O pět minut později se z levé strany do vápna dostal Černý. Přízemní nabídku ve vápně nikdo z jeho spoluhráčů nevyužil, míč se ale následně dostal na kopačku Holečka, který přízemní střelou mířil pouze do míst, kde stál čistecký brankář. Ten si ale podobně jako u druhé branky vybral slabší moment a opět mu míč proklouzl - 4:0.

 

Čistá již při rozehrávce po obdržené brance působila odevzdaně a dost možná právě tím zmátl J. Votroubek mladší celé mužstvo Pustovět. Celou situaci vzal na sebe, individuálním průnikem se dostal až do vápna, odkud donutil Beneše k povedenému zákroku. Po rohovém kopu ale zaveleli domácí k brejku, Matějovský vysunul šajtlí Holečka a ten upaloval po lajně. Na druhé straně našel Hranaie, který akci do kuchyně vyšperkoval na zpětnou nahrávku na J. Hulu a ten přesným zakončením podtrhl rozložení čistecké obrany - 5:0.

 

V posledních momentech táhl z pravé strany míč Hranai a razantní střelou vyzkoušel Kratochvíla, ten jeho pokus vyrazil. O chvíli později se Čistá zmocnila míče a od levé lajny vyslal jeden z hostí nepovedenou přihrávku na Večeřu. Ta mířila na bránícího hráče, který ale míč promáchl a Večeřa samostatný nájezd proměnil - 5:1. Více jednostranný zápas nenabídl a tři body zůstaly doma.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Zaslouženě jsme získali důležité tři body. Až na výjimky jsme kontrolovali hru a konečný výsledek odpovídá dění na hrací ploše.




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , M. Peták [-] (77. M. Hanuš [-] ) , M. Šimon [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , T. Černý [-] , O. Hula [-] , V. Bičovský [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - A. Lauber [-] , P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] , P. Schuh [-] , A. Votroubek [-] , J. Votroubek [-] , L. Milan [-] , S. Tesař [-] , J. Votroubek [-] , M. Večěřa [-]

ŽK: 17. F. Kratochvíl , 63. M. Peták , 86. J. Hula , 86. T. Černý .
Hráči zápasu: P. Holeček , M. Hranai , M. Beneš - J. Votroubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BIČOVSKÝ Aleš (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 12:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 06:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:34

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Čistá se v letošní sezóně hodně trápí a zatím ještě nevyhrála. V Pustovětech tomu nebude jinak, tři body zůstanou doma.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích