3:1
(0:0)
90. L. Hekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov znovu nenašel na Mšecké Žehrovice recept


Branky


58. P. Jindra (p.) , 68. M. Bondarev , 78. J. Kočí - 90. L. Hekl
16

Tento zápas by se dal označit jako souboj starých známých. Pavlíkov měl svému soupeři co oplácet, neboť poslední vzájemný duel ve Mšeckých Žehrovicích skončil výhrou domácích. Ani tentokrát hosté nenašli na dosud neporažený celek soutěže recept a odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolek odmítl inkasovat

Začátek zápasu nabídl vzájemné oťukávání, během kterého nebylo nic zajímavého k vidění. Kombinačně se oběma celkům nedařilo tak, jak by si představovaly. Do první šance vysunul Bondareva přesným míčem do lajny Zázvorka. Zahraniční posila posunula míč mezi obránce na Jindru, kterému ale zmenšil střelecký úhel Tureček a domácí útočník neměl kudy míč dostat za jeho záda. Následně o sobě dal znovu vědět jinak aktivní Bondarev, tentokrát tvrdším zákrokem na L. Polcara, za který uviděl po zásluze žlutou kartu.

 

I hosté prověřili obranu svého soupeře. O. Polcar se dostal do zakočení na rohu vápna a Kolek měl co dělat, aby jeho pokus vyškrábl na břevno. Od něj se míč odrazil mezi bránícího hráče do blízkosti Čecha, kterému nevyšel krok a na míč nedosáhl. Pavlíkov si vytvořil tlak, během kterého se snažil zakončovat především zpoza vápna, ale veškeré pokusy blokovala pozorná obrana. Obrovskou šanci měl Chytrý, který postupoval ze strany na Kolka, ale domácí brankář prodal letité zkušenosti a podržel svůj tým.

 

Ještě lepší a důležitější zákrok si připsal proti zakončení Kalaše, který dostal uvnitř šestnáctky až moc prostoru a z otočky vypálil. Kolek byl však připraven a dále si držel čisté konto. Postupem času se hra srovnala a s další příležitostí přispěchaly Mšecké Žehrovice. Uběhla půl hodina hry, když si na polovině hřiště Volf píchl míč kolem bránícího hráče, vysunul do lajny Bondareva, který chytrým obloučkem hledal Kolka. Ten v dobré pozici míč netrefil, a tak se dále čekalo na první branku.

 

Jinak výkon obou týmů nebyl nikterak pohledný, ve hře chyběl klid na míči a často byly k vidění nevynucené chyby. Pavlíkovskou hru tvořil zejména Kalaš, na druhé straně hýřil aktivitou Bondarev, kterého bylo plné hřiště. Vůbec posledním momentem byla velmi povedená, avšak ojedinělá akce Ikrényiho, který se elegantně prosadil přes svého strážce a kvalitním centrem hledal O. Polcara, před kterým na poslední chvíli odhlavičkoval míč na rohový kop Petr. Ze standardní situace od rohového praporku letěl míč na hlavu Koce, jehož hlavička byla v záklonu a mířila nad. Na úvodní branku si diváci museli počkat do druhého poločasu.

 

 

 

Pavlíkov ukázal málo

Vstup do druhého poločasu byl ze strany domácích daleko lepší. V 54. minutě Škutchan vysunul za obranu Volfa, u kterého ale byl včas Tureček a zblokoval jeho zakončení na roh. A právě tato standardka byla klíčovým momentem utkání. Centrovaný míč letěl na Elsnice, který byl nedovoleně ve vzduchu atakován Benadou a sudí Adam Beneš ukázal na značku pokutového kopu. Po krátkém zotavení obou hráčů se k penaltě postavil Jindra. Tureček vystihl stranu, nepříliš povedeně zahraná penalta mu ale proklouzla pod rukou a domácí šli do vedení - 1:0.

 

Další šance přinesla další gól. Bondarev byl odměněn za svůj aktivní výkon. Tento hráč nevypustil žádný souboj, bylo ho plné hřiště a v 68. minutě napřáhl ze dvaceti metrů tak, že míč skončil v levé šibenice a z pavlíkovského brankáře udělal fotbalového diváka - 2:0. Další zajímavou pozici si vytvořil Volf, ale ze středu vápna levačkou zamířil pouze do středu branky. Pavlíkov dvě inkasované branky zaskočily, ale stále nebylo nic ztraceno. Pokud chtěli hosté se zápasem něco udělat, museli přidat. A to se bohužel pro ně nestalo.

 

Přímý kop Ikrényi sice posadil na hlavu Kalaše, ten ale lízl míč v malé intenzitě a Kolek si připsal ve druhé půli první a velmi jednoduchý zákrok. Právě pavlíkovský kapitán Ikrényi nastoupil na nezvyklé pozici, více zatažený a v ofenzivě chyběl. Zbytečně tak byl utopený a tato změna v sestavě se ukázala jako nepovedená. V 78. minutě už byl na hřišti čerstvý Kočí a byl to právě on, kdo definitivně rozhodl o vítězi tohoto duelu. Zázvorka obral o míč L. Polcara, posunul právě na Kočího, který udělal kličku Turečkovi a z úhlu i přes skluzujícího Kalaše procedil míč za brankovou čáru - 3:0.

 

Pavlíkov to ale nezabalil a šel alespoň za kontaktní brankou. Po centru do vápna mířil křížnou střelou vedle Kalaš. Ten samý hráč mohl dvě minuty před koncem zahrozit z přímého kopu, jeho přízemní pokus ale nenadělal domácímu brankáři problémy. Čisté konto měl Kolek na dosah ruky, ale přišel o něj díky nepozornosti svých spoluhráčů. Defenziva domácího celku se už viděla v kabině a gólman ji za to mohl "děkovat". Kalaš vnikl do vápna a naservíroval střídajícímu Heklovi. Ten si prvním dotykem dal míč až moc před sebe, ve skluzu ale stihl zakončit a o tyč ukradl Kolkovi čistý štít - 3:1. Po brance hostí následoval už jen závěrečný hvizd Adama Beneše, který odřídil utkání bezchybně.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Do prvního poločasu jsme měli špatný vstup. Byli jsme zbytečně ve stresu, báli se hrát, měli jsme hráče od sebe daleko a hráče soupeře jsme nedostupovali. Do druhého poločasu jsme si v kabině řekli, že takhle ne. Průvan o poločas pomohl, do druhé půle jsme měli dobrý vstup a z penalty šli do vedení. Proměněný pokutový kop byl impulsem k dohrání zápasu do vítězného konce. Krátce poté přišlo krásné zakončení Bondareva a další gól. Na hřiště přišel i Kočí, který se postaral o třetí branku, která definitivně rozhodla o našem vítězství. Na pohled to nebylo úplně pohledné utkání, ale bereme tři body, to je důležité. Před sezónou jsme nečekali, že budeme mít tolik bodů. Další budeme chtít přidat příští víkend v Čisté.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Zbytečně prohrané utkání, které zlomila penalta a trochu to, že domácí nastoupili lépe do druhého poločasu než my. Projevilo se, že se nám nedaří v koncovce.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] (69. J. Kočí [-] ) , M. Bondarev [-] (76. L. Věprovský [-] ) , R. Škutchan [-] (85. L. Slavík [-] ) , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , J. Kolek [-] , J. Elsnic [-] , P. Petr [-] , K. Uher [-] (46. M. Pokorný [-] )

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Polcar [-] (66. L. Hekl [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Koc [-] , L. Polcar [-] , P. Ikrényi [-] , O. Vávra [-] , P. Čech st. [-] (76. M. Škrlant [-] ) , D. Řezáč [-] , M. Benada [-]

ŽK: 18. M. Bondarev , 46. P. Petr , 52. P. Jindra , 71. J. Volf , 80. R. Škutchan .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Vladimír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ale přeci jenom kvalita je na straně domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Žehrovice velmi dobře posílily a mají hodně kvalitní tým plný zkušeností. Pavlíkovští mají taktéž kvalitní tým, který je dost mladý a trochu jim tam ta zkušenost chybí. Hodně těžký zápas na tipování, ale dám remízu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů