0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževeská zkušenost zvítězila nad pavlíkovským mládím


Branky


18

Co je ve fotbale platné, když má jeden tým většinu času míč na svých kopačkách, hraje na soupeřovo polovině, ale vypracuje si minimum šancí ke vstřelení gólu. Kněževsi stačila standardní situace, ze které udeřila a po zbytek zápasu si díky propracované defenzivě a běhavému středu hřiště těsné vítězství udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíma byl na správném místě

V brance domácího celku nastoupil zkušený V. Mašek, který dostal přednost před jinak chytajícím Turečkem. Od začátku utkání byl aktivnější Pavlíkov, který byl více na míči a snažil se dostávat do svého soupeře. Kněževes vsadila na brejky, během kterých spoléhala na rychlonohého Šímu, kterého měla k dispozici. Hned v první desetiminutovce musel po chybě Kejly tasit výborný zákrok Procházka, který zneškodnil stoprocentní šanci domácího celku. Pavlíkov to následně mrzelo.

 

Kněževes si během prvního poločasu nevytvořila žádnou výraznější šanci, ale když zahrávala standardní situaci, tak si na ni dala hodně záležet. Plaček v náběhu na přední tyči strhl obranu, Hertl zatočil přímý kop na zadní tyč, kde domácí defenziva zapomněla na Šímu a ten poslal svůj tým do vedení - 0:1. Na to mohli domácí odpovědět po šanci Bureše, ale ten v dobré pozici napálil pouze tyč. Po půl hodině hry nastala pro hosty velká nepříjemnost. Hertl musel z důvodu zranění odstoupit ze hry, Plaček se stáhl k Vrábíkovi do obrany a první polovina se už jen dohrávala.

 

Obrana základem úspěchu

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry. Pavlíkov měl míč ve svém držení a snažil se dostat do dobře fungující a hlavně zkušené obrany soupeře. Kněževes měla nejen jistou obranu, ale také běhavý střed hřiště, který rozbíjel útočné snažení domácích již v zárodku. Velmi odvážnou hru s hlavním sudím si zahrál Šíma, který po odpískání zakopl míč a koledoval si o druhou žlutou kartu. Ta z kapsičky sudího Kozáka nepřišla, což se pochopitelně nelíbilo domácím.

 

Byl to právě Šíma, který následně odstoupil ze hry a před hosty tak stála velmi nepříjemná a dlouhá půl hodina do konce hry. Obrovskou šanci měl Kalaš, ale svůj nájezd poslal nad branku. Pavlíkov to zkoušel zpoza vápna, ale střely postrádaly přesnost nebo trefovaly připraveného Procházku. Ani příchod velezkušeného L. Polcara domácím nepomohl. Obrana byla základem úspěchu. Kněževes těsné vedení udržela až do závěrečného hvizdu a po dlouhé době se mohla radovat z vítězství.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku zápasu jsme měli více míč na svých kopačkách a měli jsme více ze hry. Poté jsme ale dostali gól ze standardky, kdy jsme nepokryli na zadní tyči Šímu. Celý druhý poločas jsme soupeře tlačili, snažili se vyrovnat, ale nedařilo se nám v koncovce. Uběhla hodina hry, kdy hostující Šíma po odpískání zakopl míč mimo hřiště, měl dostat druhou žlutou kartu, ale ta nepřišla.

FK Kněževes
Jan Plaček, útočník/obránce: Pavlíkov má mladé hráče, nastoupili na nás a my jsme čekali na brejky. Měli jsme k dispozici Šímu, kterého jsme chtěli využít. Pavlíkov byl lepší, ale my jsme ho díky dobře fungující obraně do ničeho vážnějšího nepustili. Po přímém kopu jsme šli do vedení. Po půl hodině se nám zranil Hertl, který musel ze hry a já se pak stáhl do obrany. Poločas se tak už jen dohrával. Ve druhém poločase jsme si žádnou výraznější šanci nevytvořili, Pavlíkov nás tlačil, veškeré jeho snažení jsme zvládli ubránit. Hrálo se převážně na naší polovině, ale vyrovnat jsme soupeři nedovolili.



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - O. Polcar [-] (59. L. Hekl [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] (70. L. Polcar [-] ) , M. Škrlant [-] (46. P. Čech st. [-] ) , P. Ikrényi [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] (61. J. Koc [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

FK Kněževes
P. Procházka [-] - T. Šíma [-] (59. R. Čihař [-] ) , J. Hortík [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , J. Kříž [-] , R. Hertl [-] (39. V. Kyncl [-] )

ŽK: 52. O. Vávra , 88. L. Hekl - 18. L. Fiška , 34. T. Šíma , 48. T. Kejla , 81. J. Plaček , 87. J. Kříž .
Hráči zápasu: L. Malafa , L. Fiška , P. Procházka , J. Vrábík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠAROCH Jan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov doma přehraje Kněževes o více branek - 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích