2:1p.
(0:0)
81. M. Žák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek poprvé v sezoně zvládl penalty


Branky


61. F. Lamač - 81. M. Žák
0

Až na pátý pokus se poprvé radovali po penaltovém rozstřelu fotbalisté Velkého Borku. Poražena odešla Libiš B, která ale i tak bude se získaným bodem jistě spokojena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Mírným favoritem zápasu byli hráči Velkého Borku, kteří si do utkání přinesli čtyřbodový náskok před svým soupeřem. Co můžeme od zápasu očekávat napověděl i pohled na skóre - domácí hráči v čele s brankářem Procházkou obdrželi ve 14 zápasech pouhých 9 branek a o moc hůře na tom v této statistice nebyli ani hosté s 16 góly. Ti navíc vyslali do zápasu opravdu velmi zkušenou sestavu v čelem se stoperem Trojanem - dva hráči nad čtyřicet let a další pětice přes třicet! To kontrastovalo s mladým týmem Velkého Borku, v jehož dresu nastoupili pouze dva třicátníci - záložník Kubina a útočník Štrupl. Zkušenost ale měla nad mládím od začátku převahu - hosté lépe kombinovali a nepouštěli Velký Borek na dostřel své branky. Dopředu toho ale ani rezerva Libiše nedokázala příliš mnoho vymyslet, a tak první půle skončila bezbrankovou remízou.

 

Po gólu na obou stranách

Ve druhém poločase konečně začaly padat góly a týmem, který se prosadil jako první, byl vzhledem k průběhu hry trochu překvapivě Velký Borek. Ten šel do vedení v 61. minutě zásluhou Lamače. 1:0. Hosté ale neskládali zbraně, tlačili se dopředu a zasloužená odměna se nakonec dostavila. Stalo se tak v 81. minutě po pěkné kombinaci. Podpořit útok se na hrot vydal i stoper Trojan, nádherně našel Žáka a hostující útočník se nemýlil. 1:1. Více toho už zápas nenabídl, a tak přišly na řadu pokutové kopy. Ty oba celky kopaly v sezoně už čtyřikrát s rozdílnou bilancí: domácí 0-4, hosté 3-1. Papírové předpoklady ale v této disciplíně neplatí, a tak se po rozhodující trefě Ryby raduje ze zisku dvou bodů Velký Borek.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Kdo viděl utkání, tak musí říct, že viděl pěkné utkání. Dnes jsem kluky pochválil za výbornou hru, akorát jsme měli vyhrát. Předvedli jsme jeden z těch lepších výkonů. Nejlepším hráčem byl Žák. S podzimní části jsem velmi spokojen, máme 26 bodů. Některá utkání se nám povedla, jiná ne. Chci poděkovat klukům z dorostu a z A-mužstva, kteří za nás nastupovali. Myslím, že se nám povedlo skloubit starší a zkušenější s mládím. S některými kluky jsem spokojen - myslím s těmi mladými, ale někteří mě zklamali: Hadrava, Surmaj, Jandourek. Uvidíme, třeba se to v zimní přípravě zlepší, ale moc tomu nevěřím. Těm starším nemám co vytknout - myslím s přístupem. Některé zápasy ale musíme líp zvládat psychicky, pak to bude ok!



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (27. T. Pavlík [-] ) , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] (46. L. Krajník [-] ) , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] , J. Doležal [-] (74. M. Kočí [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , M. Žák [-] , A. Mráz [-] , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (71. F. Míšek [-] ) , O. Eisner [-] (6. M. Šobr [-] ) , V. Trojan [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 86. M. Žák .
Místo: Velký Borek. Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - NESLÁDEK Vladimír (N), HAVEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.