Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset! Zásmuky - Český Brod B 10:1


Branky


12
Nejprve to na takový debakl vůbec nevypadalo, ale domácí byli nemilosrdní. Jak se zápas zkušených domácích hráčů s hostujícími mladíky vyvíjel?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O dvě branky

Začátek utkání konečnému výsledku ani trochu nenapovídal. Těžký terén nepřál kombinační hře a herně byli o chlup lepší hostující mladíci. Herní převahu potvrdili v 19. minutě, kdy se trefil Dlabal a v táboře Českého Brodu bylo veselo. 0:1 Ani ti největší pesimisté mezi fanoušky hostů nevěřili, že zápas skonči tak jasně, ale postupně... V 27. minutě srovnal na 1:1 domácí Pavlík, aby o dvě minutky později mohl skóre otočit Sobotka. Zásmuky od 29. minuty poprvé v zápase vedly. Stav 2:1 netrval příliš dlouho. V 35. minutě, svým druhým gólem v utkání, zvýšil Sobotka na 3:1 Více branek již nepadlo a Zásmuky odcházely do kabin s dvoubrankovým vedením.

Deset

Druhé dějství načal, svým druhým gólem v utkání, Petr Pavlík. Od 47. minuty to bylo již o 3 branky. Zkušený stoper zkompletoval hattrick v 60. minutě, kdy se trefil přesně za záda hostujícího brankáře Vymazala. 5:1 Gólový koncert pokračoval i nadále. V 66. minutě se trefil Petr Pěkný a debakl byl na světě. 6:1 Ani tohle skóre však domácím nestačilo. V rozmezí od 73. do 81. minuty se domácím podařilo vstřelit 4 branky, v pořadí Mrázek, Bellada, Lindner, Pěkný. Skóre 10:1 bylo na světě. Více branek již nepadlo. Zápas tak skončil jasnou výhrou 10:1 pro domácí Zásmuky.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Prvních třicet minut vůbec nenaznačovalo, že by měl být konečný výsledek tak jednoznačný. Na těžkém podzimním terénu nám dělalo problém se pohybovat a kombinovat. V devatenácté minutě šli hosté do vedení, a v ten moment jsem to neviděl vůbec dobře. Zhruba po deseti minutách srovnal skóre Pavlík, a hned na něj navázal dvěma góly Sobotka. Do kabin jsme šli za stavu 3:1 pro nás, což bylo povzbuzení do druhého poločasu. Hned po změně stran přidal Pavlík svůj druhý gól, a bylo o osudu utkání rozhodnuto. Ve zbytku utkání už to bylo jen o tom, na jakém čísle se zastaví konečné skóre.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Jech [-] (60. L. Hamsa [-] ) , V. Mrázek [-] , O. Chábera [-] , P. Pavlík [-] (70. J. Svoboda [-] ) , L. Sobotka [-] (60. J. Roth [-] ) , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , M. Bellada [-]

SK Český Brod C
K. Vymazal [-] - M. Kašpar [-] , J. Dlabal [-] , M. Šermauer [-] , M. Vymazal [-] , M. Šimák [-] , J. Čurgali [-] , J. Veselý [-] , M. Kratochvíl [-] , L. Rypl [-] , M. Kohout [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - PANGRÁC Michal (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 07:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích