Lochovice opět otáčely zápas


Branky


2

Lochovický Slovan si již zřejmě udělal pravidlo z toho, že téměř každý zápas prohrává, aby pak skvělou otočou zápas urvali pro sebe. Nejinak tomu bylo i v neděli 16. října, kdy vedoucí Lochovce doma hostili beznadějně poslední tým Karlštejna.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šaman v brance Karlštejna opravdu čaroval, nestačilo to

Jako králové si hráči z města s jedním z nejromantičtějších hradů v Evropě připadali celý první poločas. Ačkoli domácí ostřelovali branku golmana Šamana seč mohli, výsledkem byly jen dvě nastřelená břevna a jedna tyč. Další střely končili v zámezí po excelentních zákrocích Šamana, nebo po dobré obranné práci hostů. Jako z čistého nebe pak tedy přišel ve 14. minutě gól karlštejnského Žerovnického.

 

Tlak domácích trval i při průběžném skóre 0:1, ale k brance nevedl. Naopak, skoro jako přes kopírák unikl po pravé straně jeden z hráčů hostů, kterého ve vápně fauloval golman Márynka, a tak se kopala penalta. Márynka může být při dnešním trendu, který známe z ligových fotbalových utkání rád, že nevyfasoval kartu barvy rudé. Nařízenou desítku s přehledem proměnil Zajíc a KarLštejn překvapivě vedl už o dvě branky.

 

Do poločasu ale zavelel k obratu agilní Kořínek, který rozvlnil síť za Šamanem, jemuž zřejmě došla kouzla a snížil na 1:2 právě včas. Gól do šatny s hosty očividně otřásl, jelikož o 30 minut později, po brankách Kořínka, dvou Rambouskových a Hájka prohrávali už 2:5.

 

Jenže zápas ještě zdramatizoval v 84. minutě karlštejnský Fliegel a když se v 90. minutě po rohu nádherně trefil ještě Fiala, mohlo být domácím hodně horko. Rozhodčí ale nepochopitelně nenastavil ani minutu, a tak ihned po rozehrání z kruhu na půli hřiště zápas ukončil závěrečným hvizdem. Ušetřil tak lochovickým hráčům i fanouškům, kterých opět přišlo slušné množství, nervy.

 

AUTOR: Jaroslav Dolejší



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - ŠMEJKAL Viktor (N), KUČERA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2022 09:23
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:51

Tip: výhra domácích