2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vyhrály souboj s brankáře Náhlíkem


Branky


13

Litultovice vyhrály o jednu branku nad Chuchelnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Litultovice se doma střetly s mužstvem z Chuchelné. První poločas se proměnil v souboj litultovických střelců s hostujícím brankářem Náhlíkem, který předváděl v brance fantastické zákroky a doháněl domácí ostrostřelce k zoufalství. Vylámal si na něm zuby například Tesařík, Adamčík, Tengler a další. Deset minut před přestávkou se nechal vyloučit po druhé žluté kartě hostující Petr Rybenský. Přesilovku využili domácí na konci poločasu, když Doležel vyhlavičkoval hostující roh rovnou na Adamčíka, který si postupně udělal tři hráče, vnikl do vápna a nechytatelně zakončil k tyči a tentokrát byl na jeho střelu Náhlík krátký – 1:0.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase Chuchelná vsadila na obranu a hrála před svým pokutovým územím autobus. Domácí se pak hůře prosazovali. Přesto v 55. minutě vsítila litultovická družina druhou branku, když Adamčík zatáhl míč po pravé straně, kde nahrál na pětku pod sebe Horovi, který nastřelil pouze Náhlíka, míč se odrazil nahoru, Hora opět nastřelil brankáře, míč se pak odrazil k Tenglerovi, který docílil kuriózním způsobem gól, když se jeho střela odrazila od tyčky do tyčky a zpátky ještě jednou do tyčky a od ní do branky – 2:0. Chuchelná snížila hned vzápětí, když domácí obraně utekl Hradil a zavěsil do brány – 2:1. V dalším průběhu měl za domácí šanci Tesařík s Adamčíkem. Hosté naopak sázeli na rychlé brejky, ale Hradil v nich neuspěl. V nervózním konci pak domácí tři body udrželi.

 

Litultovice jedou příští kolo do Těškovic. Chuchelná bude hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): V celku smolné utkání rozhodl Ondra Adamčík, který jednu branku úplně udělal, druhou podstatně připravil. Ke zhodnocení utkání postačí jediná věta, a sice, že nejlepším hráčem na hřišti byl brankář hostů.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Soupeř nás první poločas mydlil, vůbec jsme se nechytali, a náš gólman chytal bombasticky. Po vyloučení jsme dostali branku na konci poločasu. Ve druhé části jsme to zatáhli a hráli jsme autobus a spoléhali na brejky. Dostali jsme druhou branku, ale hned jsme snížili. Pak jsme je i v deseti k ničemu nepustili a hrozili jsme z brejků. Ani jeden nám bohužel nevyšel.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - J. Tengler [-] , M. Drápal [-] , A. Džemla [-] (63. J. Vítek [-] ) , O. Adamčík [-] (76. T. Steuer [-] ) , J. Tesařík [-] , P. Hora [-] , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] , J. Barát [-] (85. D. Fojtík [-] ) , D. Stefek [-] - M. Rybenský [-] (64. M. Komárek [-] ) , J. Halfar [-] (30. P. Šrámek [-] ) , J. Gargoš [-] (58. R. Zahradník [-] ) , D. Honěk [-] - J. Hradil [-] , M. Barát [-] - J. Koňařík [-]

ŽK: 70. M. Drápal , 83. J. Radek - 12. P. Rybenský , 45. J. Gargoš , 46. D. Honěk , 65. J. Koňařík . ČK: 36. P. Rybenský .
Hráči zápasu: O. Adamčík - T. Náhlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - RUČKA Jakub, LEIFERT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté budou kousat ,ale body zůstanou doma.