4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov letos poprvé vyhrál


Branky


10

Benešov vyhrál o čtyři branky nad Chuchelnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov po poločase vedl

Benešov na svém trávníku přivítal mužstvo z Chuchelné. Hosté byli v prvním poločase aktivnější. Hned ve třetí minutě podnikli hosté rychlý brejk, ale Hradil pře Kramářem nezachoval pevné nervy a přestřelil branku. Dolní Benešov šel do vedení po sérii rohů, když ten poslední zahrával Večerek a na zadní tyči sklepl balon hlavou pod břevno Baránek – 1:0. Ve 20. minutě neuznal sudí hostům jasnou branku, když jí odvolal pro údajné postavení mimo hru, které ale podle vyjádření obou trenérů nebylo. Ve 33. využil špatnou rozehrávku dvojice Spruch a Böhm rychlonohý Hradil, který ale ztroskotal na výborném Kramáři. 

Benešov výhru navýšil

Druhý poločas začal vyrovnaně. Za hosty se dostal do velké šance Petr Rybenský. V 58. minutě Jašek uvolnil Caseyho, který z úhlu neprostřelil Náhlíka. Za minutu se nechal zbytečně vyloučit po druhé žluté kartě hostující Koňařík. I v deseti měla Chuchelná dvě šance, ale ani Valenta a ani Michal Rybenský neuspěli. Přesilovku využili domácí  dvacet minut před koncem, když přetažený rohový kop na zadní tyči sklepl Baránek hlavou pro Štefka, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Chcuchelná po této brance rezignovala. V 75. minutě Štefek poslal do šance Caseyho, ale ten netrefil bránu. V 82. minutě uvolnil Baránek na levé straně Štefka, který se uvolnil přes jednoho obránce a krásnou střelou nedal Náhlíkovi šanci – 3:0. V samém závěru bývalý hráč Plzně Baránek vyslal do úniku Hronka, který prostřelil Náhlíka – 4:0.

 

Dolní Benešov jede příští kolo do Těškovic. Chuchelná bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Výsledek je pro hosty hodně krutý. V prvním poločase měli navrch, a podle mě hodně ovlivnil jejich neuznaný gól, který měl platit. Kdo ví, jak by se to pak vyvíjelo. Další zlomový okamžik bylo jejich vyloučení. Po naše druhém gólu to otevřeli a my jsme dali dvě pojistky.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Po standardce jsme prohrávali. Potom nám rozhodčí neuznal branku. Druhý poločas byl takový vyrovnaný, bohužel jsme dostali červenou kartu a po druhém gólu jsme to vypustili.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - M. Jašek [-] (60. M. Janík [-] ) , L. Stříbný [-] (63. J. Hronek [-] ) , D. Štefek [-] , T. Koska [-] , M. Casey [-] (80. T. Král [-] ) , M. Böhm [-] (88. T. Miketa [-] ) , M. Spruch [-] , J. Baránek [-] , R. Paluv [-] , M. Večerek [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] , D. Honěk [-] , D. Stefek [-] , A. Chlopčík [-] (22. J. Barát [-] ) - F. Kocián [-] , J. Hradil [-] (85. D. Fojtík [-] ) - M. Barát [-] (71. P. Valenta [-] ) - J. Koňařík [-] , M. Rybenský [-] (81. J. Halfar [-] ) , J. Gargoš [-] (74. P. Šrámek [-] )

ŽK: 26. D. Štefek , 89. J. Hronek - 28. J. Koňařík , 43. J. Barát , 77. D. Honěk . ČK: 59. J. Koňařík .
Hráči zápasu: T. Kramář , D. Štefek , J. Baránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - JAKUBEC Josef, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Myslím si, že tady moc branek nepadne, a když ano, tak každý tým dá po jedné.