0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov v Křoví bez branek


Branky


19

Fotbalisté Křoví si připsali proti Jimramovu bod za bezbrankovou remízu 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po sérii 3 zápasů na venkovním hřišti, se mohli hráči Křoví předvést před domácím publikem, kde přivítali hráče Jimramova. Obě družstva chtěli potvrdit svoji nynější formu výhrou a prezentovat se dobrou obranou hrou. Hráči Jimramova do zápasu vstoupili lépe a zaskočili svoji aktivitou hráče Křoví. Po zhruba 15 minutách první půle se hra vyrovanala a po křídlech začali hrozit hráči Křoví. První půle však branku nepřinesla. 

Ani ve druhé půli branka nepadla

Druhá polovina zápasu byla v otěžích domácích hráčů, ale k týženým třem bodům jejich aktivita nevedla. Do konce zápasu již branka nepadla a tak se hráči Křoví a Jimramova mohou aspoň nadále pyšnit dobrou obranou hrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Bartošek Josef: Od úvodního hvizdu na nás hosté vlétli a měli jsme s jejich aktivní hrou problémy. Tlak hostů vygradoval jejich největší šancí zápasu když po rohovém kopu orazítkovali tyč ,, Sigiho“ svatyně. Od poloviny prvního poločasu jsme hru vyrovnali i jsme Jimramov kombinační hrou přehrávali. Začali jsme se také dostávat na dostřel branky, ale žádnou povedenou střelou nebyl brankář hostí prověřen. Jedinou možnost v prvním poločase po které jsme mohli otevřít skóre, nám hlavní i pomezní sudí k údivu všech přítomných odepřeli a tak se penalta nekopala. Druhý poločas začal jak skončil. My se snažili zlomit vítězství na svoji stranu a kombinační hrou se dostávali až pomale do kuchyně, ale v žádném případě žádné kvalitní zakončení. A když už jsme vystřelili a trefili zařízení, tak balon mouchy stačili pos*at v letu. Hosté se v druhém poločase dostávali do zakončení jen výjimečně a převážně ze standartek. U hostů musím převážně vypíchnout výkon středních záložníků Zbytovského s Čuprem, kterým rozhodně balon nezavazel. Kdyby byli v utkání proměněny největší příležitosti obou mužstev výsledek by odpovídal 3:1 pro domácí. Ale jak viděl hlavní sudí Sýkora, že bychom tam byli ještě zítra a gól by nepadl. Nenastavil ani minutu a šlo se na pivo. Velké pozitivum ze zápasu je opět udržené čisté konto. O to víc těší že jej vylapala brankářská legenda Křovského fotbalu Petr „Sigi“ Karmazín. Oproti tomu velký problém, který nás trápí od začátku sezony. Tj. Neproměňování šancí a kvalita zakončení. Zatím žádný z našich útočníků nenašel v sobě instinkt gólové mašiny. Sportu zdar a regionální kopané zvlášť

TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře a dvacet minut byli lepším mužstvem na hřišti. Pak jsme ale začali uvadat a výkon měl až do konce zápasu sestupnou úroveň. Zároveň jsme si tentokrát oproti jiným zápasům šance ani nevytvářeli. Jednak proto, že domácí obrana hrála fakt dobře a pak taky tím, že nám to včera prostě nešlo. Na druhou stranu podstatnou část zápasu odehráli 3 dorostenci a získávají tak zkušenosti. Musím uznat, že tentokrát je bod ziskem, protože hlavně v druhé půli měli k vítězství blíže domácí. Ještě bych chtěl vyzdvihnout domácího hráče (tuším č. 4 J. Bartošek), který nějaké tři minuty před koncem přiznal lehkou teč a nabídnul nám rohový kop. Vlastně asi dobře, že jsme jej nevyužili, ani si nechci představit, co by si vyslechl (smích) . Za mě máš ale palec hore a respekt. Zákrok, který rozproudil emoce domácích jsem viděl z lavičky a já bych penaltu fouknul. Naštěstí to nemusím řešit, protože rozhodčího bych nedělal ani za zlatý prase (smích) . Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - P. Bartošek [-] (83. M. Kocanda [-] ) , A. Sus [-] (69. L. Valach [-] ) , J. Dolníček [-] , T. Panáček [-] (75. J. Báňa [-] ) , J. Hanus [-] , J. Macholán [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] , K. Jilg [-] , P. Kaštan [-]

TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] , K. Šenkýř [-] , M. Čupr [-] - O. Nyshkur [-] (76. P. Borovský [-] ) , M. Gregor [-] (61. D. Halva [-] )

Hráči zápasu: J. Hanus - V. Dostál .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - MENCLER Luboš, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Jimramov bude chtít pokračovat na vítězné vlně. Křoví ale také skvěle šlape a poslední dvě kola dokonce venku zvítězilo vždy s čistým kontem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Křoví má výbornou defenzivu a Jimramov se bude těžko prosazovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Výkon v Březí byl z naší strany otřesný. Zápas s Jimramovem nepodceníme a půjdeme si od úvodního hvizdu za třemi body. Proto je jasná předzápasová příprava. Začneme pátečním dvoufázovým tréninkem tj. trénink na našem pažitu a plynule přejedeme do Bíteše na hody, abychom srovnaly tlaky burčákem a uvolnily svalstvo. V sobotu máme od trenéra volno pro naše drahé polovičky. A v neděli se po měsíci ukážeme v plné síle, před domácími fanoušky.