4:2
(1:0)
65. J. Popelka
88. P. Tichý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany pohlídaly Mašanského a držely naději do sedmdesáté minuty


Branky


9. D. Fikejz , 60. O. Popovych , 71. J. Makovský , 81. M. Mrázek - 65. J. Popelka , 88. P. Tichý (p.)
0

Čtvrté Jevany byly hosty v Českém Brodě, kde na ně čekal dosud neporažený domácí celek. Jevanští po velkém boji odešli poraženi, ale naděje utnul až v sedmdesáté první minutě Jan Makovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře organizovaná obrana hostů

Jevany přijely v plné sestavě, domácí byli tradičně posíleni několika hráči "A" týmu a tak se dal očekávat zajímavý souboj. Zápas začal zostra a již v deváté minutě se domácí ujímají vedení, když David Fikejz zužitkoval svojí šanci nekompromisně - 1:0. Pokud ale diváci očekávali další brankostroj, tak se nedočkali. Hostující pevná obrana řízená Zdeňkem Čechákem a Radkem Krejčíkem stála jako tvrdá skála proti přicházejícím vlnám českobrodských útočníků. A co prošlo, likvidoval jistý Oleksadr Tolstikov. Domácí sice měli trvalou, ale mírnou převahu, jejich akce ale většinou končily před šestnáctkou hostů. Ti trpělivě čekali na šanci z brejku. V jednom nadějném se ocitl Jan Popelka, ale nezakončil přesně. A tak končil poločas hubeným náskokem Českého Brodu.

Český Brod rozhodl až v sedmdesáté minutě

Tlak domácích v druhé polovině utkání narůstal. Šancí sice bylo pomálu, ale bylo jen otázkou času, kdy obrana Jevan povolí. A to přišlo po čtvrthodině hry. Aktivní Oleksandr Popovych zvýšil stav na 2:0. Jenže jevanský Jan Popelka o pět minut později opět dává hostům naději a po krásné přihrávce Stanislava Krejčíka snižuje na 2:1. A jevanští vycítili šanci. Začali více kombinovat, lehce zatlačili domácí na jejich polovinu a vyrovnání viselo ve vzduchu. Ale domácí jsou velice zkušeným týmem a v jedenasedmdesáté minutě v podstatě rozhodují zápas. Po rychlé akci do otevřené obrany Jevan navyšuje skóre Jan Makovský - 3:1. O deset minut později se prosazuje po rohovém kopu Michal Mrázek na 4:1. Samotný závěr pak patřil ještě hostům, jmenovitě střídajícímu Petru Tichému. Nejprve z trestného kopu trefuje břevno Vymazalovy branky a po faula na Filipa Jáska proměňuje pokutový kop. Tak stanovil konečné skóre mače na 4:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Trenér Zdeněk Šmejkal: "Hráli jsme na rezervním hřišti a byla to spíš nakopávaná než pohledný fotbal. Měli jsme na rozehrání Stejskala a Fikejze po zranění a moc nám pomohli, protože soupeř byl velice kvalitní. Asi nejlepší, co jsme zatím potkali. Jsme rádi za tři body."

FC Jevany
Trenér Jan Lahoda: "Musím říci, že zápas měl velmi dobrou úroveň a přihlížejícím divákům se musel líbit. Svým hráčům děkuji za velmi dobrý výkon. Přijeli jsme do Brodu kompletní a ostudu jsme tu neudělali."



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - O. Popovych [-] , M. Mrázek [-] , J. Moško [-] , J. Skořepa [-] , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , A. Moravec [-] , J. Stejskal [-] , D. Fikejz [-] , T. Mašanský [-] (61. J. Bouma [-] )

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - F. Jásek [-] , J. Koula [-] (82. P. Tichý [-] ) , P. Moravec [-] (46. T. Novák [-] ) , S. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 42. J. Moško , 55. J. Skořepa , 65. M. Mrázek , 73. J. Bouma - 22. S. Krejčík , 40. J. Popelka .
Místo: Český Brod. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - JANIČ Josef (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.