3:1
(2:0)
64. O. Heres
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany si v pohodě došly pro tři body


Branky


0

Ve větru a dešti jakoby hosté zamrzli. Domácí v prvním poločase využili větrné podpory, zatlačili Jestřábku na její polovinu a dvě branky Švehly je poslaly do vedení. Druhá polovina zápasu již byla vyrovnanější, ale borci Jestřabí Lhoty dokázali pouze snížit. Další pološance zahodili a Proskočil po samostatné akci uzavřel skóre utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera: Zápas byl ovlivněn silným větrem a deštěm, ale to bylo pro obě strany stejné. My jsme toho v první půli využili ke vstřelení dvou branek. Po snížení ve druhém poločase na nás naštěstí nepadla žádná deka a Proskočil po samostatné akci rozhodl definitivně.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Asistent František Machurka: Byl to asi jeden z našich nejhorších výkonů. Potýkali jsme se s podkládáním sestavy a byla to z naší strany marnost. Po snížení jsme sice vykřesali jiskřičku naděje, ale v dešti a větru brzy zhasla.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] (85. J. Kruliš [-] ) , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , M. Češner [-] (42. T. Freund [-] ) , M. Vinš [-] , M. Handanagič [-] (61. P. Nágl [-] ) , J. Kozdera [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - P. Paleček [-] (63. O. Heres [-] ) , F. Čáslavský [-] , J. Beran [-] , A. Krupka [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , J. Hron [-] , P. Kesner [-]

ŽK: 28. L. Týma .
Hráči zápasu: P. Břichnáč .
Místo: Sokol Plaňany. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - VOLAVKA Ondřej (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.