J. Zima 76. (p.)
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina si odvezla povinnou výhru z Budišovic


Branky


76. J. Zima (p.) - 40. P. Boček , 44. M. Pešek
13

Budišovice doma prohrály o jednu branku nad vedoucí Vřesinou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla o dvě branky

Budišovice přivítaly v neděli na svém trávníku vedoucí mužstvo tabulky Vřesinu. Domácí bojovali seč jim síly stačili, přesto si Vřesina udržovala po celý zápas převahu a jen střelecká nemohoucnost jí bránila dlouho se brankově prosadit. V první velké hostující šanci se objevil Jiří Pešek, který ale střelou orazítkoval pouze tyčku domácí brány. Za dalších pár minut po centru Kučery hlavičkoval Jiří Pešek pouze do břevna budišovické branky. Domácí mohli orevřít skóre po rohovém kopu, ale Kubánek hlavičkoval těsně vedle tyčky. Pět minut před přestávkou se hosté dostali do vedení, když standardku Boháče vracel jeden hráč hostů na malé vápno Bočkovi, který pohotově zavěsil – 0:1. Těsně před odchodem do kabin pak Waszut přiklepl na velké vápno Martinu Peškovi, který obstřelil brankáře Ploháka – 0:2.

Budišovice snížily z penalty

I vedruhém poločasu pokračovala převaha Vřesiny. Budišovice se ale velmi dobře bránily a bojovaly srdnatě jako lvi. Po hodině hry napřáhl asi z osmnícti metrů Martin Pešek a míč pořádně zatřásl břevnem domácí branky. Další příležitost měl opět Martin Pešek, který tentokrát rozcinkal tyčku domácí brány a následnou dorážku poslal vedle Pientka. V 70. minutě po centru Waszuta zavíral na zadní tyči Boháč, ale míč mířící do branky vykopl domácí obránce na brankové čáře (hosté zde reklamovali, že míč už čáru přešel, ale neúspěšně). Budišovice zdramatizovaly zápas čtvrthodinu před koncem, když byl ve vápně faulován Tomáš Znášik a penaltu zkušeně proměnil Jaromír Zima mladší – 1:2. V nervózním závěru už Vřesina tři body udržela. Budišovice se už do šance nedostaly. 

 

Budišovice jedou příští zápas do Chuchelné. Vřesina bude hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Hráli jsme od zadu, čimž jsme soupeře trošku zaskočili. Musím ale přiznat, že byli lepší v držení balonu po celý zápas. Měli hodně šancí, a na konci poločasu nám dali dva slepené góly. Ve druhé části jsme hráli pořád stejně a zdálo se mi, že soupeři trošku docházejí síly. My jsme snížili z penalty a závěr se na můj vkus dohrával až moc hekticky.

TJ Vřesina
Martin Pešek (asistent kapitána): Měli jsme hodně šancí, hodněkrát jsme trefili brankovou konstrukci. Bylo to ale těžké utkání, těžký soupeř, který hrál srdcem a bojoval po celý zápas.. Naštěstí jsme vyhráli. Myslím, že to bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - D. Carbol [-] , A. Vilam [-] , R. Kubánek [-] , T. Znášik [-] (78. D. Kubala [-] ) - M. Lampart [-] , O. Gelnar [-] , M. Večerek [-] - T. Znášik [-] (63. D. Štencek [-] ) , J. Zima [-] - L. Pavelka [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Kučera [-] , P. Boček [-] (89. D. Otáhal [-] ) , M. Waszut [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , P. Smolka [-] , V. Kocian [-] (59. T. Pientka [-] ) , M. Boháč [-] (11. M. Guřan [-] ) , F. Rončka [-] , O. Kocián [-]

ŽK: 84. J. Zima - 25. P. Boček , 69. O. Kocián .
Hráči zápasu: M. Večerek - P. Smolka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vřesina potvrdí roli favorita.