2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice v bojovném zápase slavily výhru


Branky


13

Stěbořice vyhrály o dvě branky nad Dolními Životicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice přivítaly v sobotním odpoledni mužstvo z Dolních Životic. Derby zápas přinesl urputný boj s malým množstvím šancí. Stěbořice byly přece jen lepším týmem a vydolovaly cenné tři body. Už v osmé minutě se dostal z úhlu do palebné situace Veřmířovský, ale jeho projektyl skončil pouze na hostujícím břevnu. Za tři minuty se proměnil Veřmiřovský v nahrávače, když nezištně našel pod sebou Františka Kramného, který střelou k tyči pokořil svého bratra Štěpána v brance Dolních Životic – 1:0. Pak se hrálo bojovné střetnutí převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Za domácí se dostal do šance pouze Jakub Fiedler, kterého ale vychytal Kramný. Na druhé straně se dostal do dvou příležitostí Pumr, ale ani jednou nedokázal dopravit míč za záda Loserta. Poločas tak skončil jednobrankovým náskokem pro domácí. 

 

 

Stěbořice daly ještě jednu branku

Ve druhé části se domácí družina zlepšila a hosty přehrávala. Deset minut po startu druhé půle pak zahrával přímý kop Šindelář. Míč z jeho kopačky našel v pokutovém území Kramného, který podruhé vyzrál na svého bratra – 2:0. V dalším průběu se nadále jrála bojosná partie z obou stran. Za domácí se dostával do nadějné příležitosti Šmalec, který ale pálil vedle tyčky. Za chvíli se vydal na výlet z obrany Martin Fiedler, jehož střelu pak musela hasit hostující obrana výkopem z prázdné branky. Dolní Životice se už k ničemu vážnějšímu nedostaly, hrozily jen centry do vápna a standradkami, ze kterých se nic neurodilo. Stěbořice tak uhrály další domácí výhru.

 

Stěbořice příště hrají ve Štítině. Dolní Životice přivítají Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Je to zasloužená výhra, i když to nebylo jednoduché. V prvním poločase byla naše hra kostrbatá a přechodová fáze nám vázla. Druhý poločas se už naše hra začala blížit našim představám. Navýšili jsme vedení a soupeře k ničemu nepustili a uhráli důležité body.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to hodně bojovný zápas. Z naší strany moc fotbalové nebylo. Celý zápas byl hodně o bojovnosti. I když hráči k zápasu přistoupili k soupeři zodpovědně, tak Stěbořice byly lepší v zakončení a vyhrály poprávu.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (86. O. Fidler [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (60. T. Koval [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (81. M. Paleta [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-] (90. S. Krajčír [-] )

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - T. Rubý [-] (84. J. Leifert [-] ) , M. Pumr [-] (68. D. Borč [-] ) , L. Štrbík [-] (82. P. Pohaněl [-] ) , M. Tengler [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , M. Hanák [-] , J. Vlček [-] (68. V. Mareta [-] ) , A. Honka [-] (68. V. Palyza [-] ) , O. Jasník [-]

ŽK: 41. F. Kramný , 45. J. Fiedler - 52. D. Vícha , 90. J. Leifert .
Hráči zápasu: F. Kramný , M. Fiedler .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ŠIMON Aleš (N), ESSLER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice vyhrajou vyšším rozdílem