Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vyhrály po čtyřech zápasech


Branky


13

Vávrovice doma porazily Těškovice o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice šly do vedení

Vávrovice přivítaly v sobotu Těškovice. Domácí potřebovali vyhrát jako sůl a začali hodně aktivně. Už v osmé minutě neproměnil svůj brejk Jakub Lichovník. Za pět minut se vedlo stejně i Mruskovi, kterého vylapal brankář Krčmář. Ve 20. minutě zahrozili hosté Solnickým, ale jeho střelu srazil brankář Moro na rohový kop. Ve 24. minutě chybuje hostující defenziva, a rychlý brejk po ose Chryczyk Jakub Lichovník skončil vysoko nad bránou. Za dvě minuty se dostal za domácí obranu Matěj Krayzel, jeho pokus vyrazil Moro na rohový kop. Vávrovice se dostaly do vedení za minutu, když po hostujícím rohovém kopu vyvezl míč padesátimetrovým sprintem Štencel, kde posunul míč na Mruska, který ho přiťukl lépe postavenému Jakubu Lichovníkovi, který nedal Krčmářovi žádnou šanci – 1:0. Ve 37. minutě mohly Těškovice vyrovnat, ale teč Illíka ve vápně skončila těsně mimo. V závěru poločasu pak Illík nedosáhl na střílený centr Daniela Krayzela. 

Vávrovice vedení navýšily

Hned poločasu podnikly Vávrovice rychlý výpad Jakubem Lichovníkem, ale ten skončil nad hostující brankou. V 59. minutě vyslal Sochorek za domácí obranu Matěje Krayzela, před ním ale odkopl míč brankář Moro do bezpečí. Další branku domácí přidali po hodině hry, kdy opět Mrusek uvolnil Jakuba Lichovníka, který neomylně procedil míč přes brankáře až do sítě – 2:0. V 72. minutě dostal po nahrávce Reka balon Sochorek, ale jeho centr byl sražen na rohový kop. V 80. minutě se zastřeloval Šenk, jehož pokus skončil vedle tyčky. Definitivní klid do řad domácích vnesl sedm minut před koncem po nahrávce Schoppika Šenk, jehož střelu z dálky propustil pod svým tělem gólman Krčmář – 3:0. Za pár okamžiků namazal Chryczyk Šenkovi, který ale rozcinkal jen hostující tyčku. Na konečnou podobu upravil po narážečce se Šenkem Chryczyk, který zkušeně přehodil brankáře hostů – 4:0.  

 

Vávrovice jedou příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měli jsme o něco více ze hry, hráli jsme lépe ve středu hřiště a vypracovali i více gólových šancí. Řekl bych, že to bylo 60 ku 40 v náš prospěch. Výhru beru stoprocentně za zaslouženou.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Tento zápas nám absolutně nevyšel. Nešly přihrávky, vázla kombinace, chyběla myšlenka, lehkost, a hlavně zakončení. V první půli nečekaně inkasujeme po našem obléhání domácí branky a ztrátě míče na hostující šestnáctce, kdy domácí proměňují rychlý break. Ve druhé půli po příchodu zkušeného Sochorka se herně zvedáme, zatlačíme domácí na jejich polovinu, ale opět zbytečně inkasujeme po jednom z breaků. V závěru pak zbytečně dostáváme třetí branku po chybě gólmana a díky otevřené obraně pak i na konečných 4:0.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Moro [-] - O. Levák [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-] - J. Lichovník [-] (86. O. Tesař [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] (73. T. Šenk [-] ) , T. Štencel [-] (86. M. Klein [-] ) - F. Mrusek [-] (78. D. Škopek [-] ) , J. Chryczyk [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - J. Solnický [-] , V. Krayzel [-] (67. D. Juchelka [-] ) , D. Krayzel [-] , T. Rek [-] , M. Krayzel [-] (84. R. Lazecký [-] ) , V. Šenk [-] (77. L. Nosek [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] (46. . Sochorek [-] )

ŽK: 62. M. Schoppik .
Hráči zápasu: J. Chryczyk .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - RICHLÝ Zdeněk (N), KRČMÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Těškovice mají kvalitní tým a domácí přehrajou ve všech směrech.