0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina rozhodla v prvním poločase


Branky


13

Březová doma podlehla o dvě branky Štítině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Březová v sobotu na svém trávníku přivítala mužstvo ze Štítiny. V prvním dějství byla aktivnější hostující družina ze Štítiny. Ta se ujala vedení po čtvrthodině hry, když Grigarčík zahrával přímý kop, Marek Vitásek svým pohybem zmátl brankáře Hromadu a Majewski pak pohodlně hlavou skóroval prakticky do odkryté sítě  – 0:1. Další branku přidala Štítina po půlhodině hry, když na začátku akce stál Marek Vitásek, který milimetrovou přihrávkou mezi stopery našel Laučka, který pohodlně zavěsil a Hromada podruhé lovil míč ze své sítě – 0:2. Březová zareagovala Tomášek Křenkem, který přestřelil branku. Kopýtkov nadějné situaci nedokázal dosáhnout na míč a doklepnout ho do sítě. Na druhé straně se povedlo to samé po pasu Gattnara i Marku Vitáskovi. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se Březová snažila něco s nepříznivým stavem udělat. Byla o něco aktivnější než její soupeř ze Štítiny, který začal hrozit převážně z rachlých brejků. Ty ale hlavně hostujícímu Sakmarovi vůbec nevycházely. Březová se probíjela do šancí Jakubem Šuhajíkem a Tomášem Křenkem, které ale správný směr nenašly. Deset minut před koncem zahrával hostující hráč ruku v pokutovém území a Březová dostala možnost zahrávat penaltu. Před její exekuci, přiběhl k brankáři Martinu Vitáskovi Grigarčík, který byl na jednom z předchozích zápasů Březové, kde viděl Tomáše Křenka dvakrát zahrávat penaltu. Poradil mu, že obě penalty zahrával minule na tu stejnou stranu. Martin Vitásek dal na jeho radu a vyčapal Křenka u pravé tyčky. Poté se už jenom zápas dohrával.

 

Březová příští kolo jede do Vřesiny. Štítina bude hostit Stěbořice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Tomáš Křenek (hráč): Výhru soupeře považují za šťasnou. V prvním poločase nás přehrávali, měli více ze hry a dali dvě branky. Ve druhém poločase jsme už měli více ze hry my, ale nedali jsme šance a neporměnili jsme dokonce i penaltu, kterou mi brankář vychytal.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Získaných bodu na horké půdě našeho souseda v tabulce si moc vážíme. A popravdě plnou měrou dnes i zasloužíme.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] , F. Stošek [-] , T. Pecka [-] (67. M. Suffner [-] ) , T. Křenek [-] , M. Faika [-] (80. M. Murín [-] ) , D. Kopytko [-] , J. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] , M. Šustek [-] , J. Kostera [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] (85. T. Těžký [-] ) , O. Kurka [-] , M. Lauček [-] , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] (65. M. Sakmar [-] ) , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 72. M. Lauček .
Hráči zápasu: P. Křenek - J. Majewski .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRASEK Beno, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí svého menšího hřiště a vyhrajou.