1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice slaví první výhru v soutěži


Branky


10

Budišovice vyhrály o jednu branku nad Dolními Životicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Budišovice se staly v neděli hostiteli mužstva z Dolních Životic. První poločas nabídl vyrovnanou partii z obou stran. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami obou týmů, bez nějakých vážnějších šancí na obou stranách. První poločas přinesl dva rušné momenty, po jednom na obou stranách. Za domácí to byla šance, když Zima mladší narýsoval kolmici pro Večerka, který tečoval těsně před brankářem Kramným míč, který ale skončil těsně vedle tyčky. Na druhé straně se to byl průnik Hanáka, po kterém hráč skončil na zemi v pokutovém území. Rozhdočí nejdřívě odpískal penaltu, kterou ale na reklamaci pomezního zase odvolal. Do konce poločasu se pak už nic zajímavého nestalo, a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Budišovice rozhodly

I druhý poločase se hrál v obdobném duchu jako ten první. Bojovalo se hlavně mezi pokutovými územími obou týmů. Úrověň hry se ale o něco zvedla. Dvacet minut před koncem přišel rozhodující moment zápasu, když zprava našel Tadeáš Znášik Vilam, do jehož střely se vrhlo rybičkou Filip Kotala a překonal brankáře Kramného – 1:0. Domácí se pak ve zbytku zápasu zaměřili na obranu a hosté se snažili ještě něco s výsledkem udělat a začali hrát na tři útočníky. Dvanáct minut před koncem střelu Hanáka tečoval do protisměru Rubý, ale míč skončil pouze na domácí tyčce. Do více šancí se hosté nedostali a domácí tak ubránili první výhru v okresním přeboru.

 

Budišovice budou hrát příští kolo ve Štítině. Dolní Životice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Oboustranně byrovnaný zápas. V prvním poločase jsme měli jednu šanci, kterou jsme nedali. Hostům pak byla odpískaná penalta, kterou sudí podle mě spravně pak odvolal. I ve druhé plůli to bylo vyrovnané utkání. My jsme dali gól, pak jsme se zatáhli a hosté ze své největší šance nastřelili tyčku. Pak už jsme to uhráli a máme první výhru v okrese.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to takový antifotbal z obou stran. Takové vlážné bez ničeho. Ve druhém poločase se začalo trošku hrát, a když jsme se dostávali do tlaku tak jsme padardoxně inkasovali jedinou branku. Pak jsme sice měli tlak, ale takový platonický.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - J. Trojek [-] , A. Vilam [-] , T. Znášik [-] (61. D. Lupinski [-] ) , P. Helštýn [-] (38. J. Kotala [-] ) , R. Kubánek [-] - M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - F. Kotala [-] , J. Zima [-] , T. Znášik [-] -

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - M. Tengler [-] , T. Rubý [-] (86. P. Pohaněl [-] ) , D. Borč [-] (61. J. Vlček [-] ) , M. Hanák [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-]

ŽK: 43. M. Hanák , 44. M. Pumr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAPEC Libor - VRBA Martin, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Budišovice jsou zatím poslední v tabulce a po tomhle kole se to určitě nezmění. Dolní Životice budou loupit.