1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice v sezóně poprvé vyhrály


Branky


10

Budišov doma prohrál o tři branky s Těškovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Budišov doma přivítal ve svém tradičním sobotním čase mužstvo z Těškovic. Start do zápasu Budišovu vyšel, když využil špatné rozhrávky hostů Hrabina, který se protáhl až před brankáře Krčmáře a nekompromisně zakončil - 1:0. Hosté se z úderu vzpamatovali až po čtvrthodině hry, kdy po centru Vladimíra Šenka uklidil míč do své náruče brankář Prestch. Za chvíli vykryl domácí gólman křižnou střelu Reka. Podařilo se mu zneškodnit i přímý kop Vavrečky. Ve 22. minutě se domácí dostali do brejku, ale střelu Černocha vyrazil Krčmář. Těškovice vyrovnaly skóre ve 26. minutě, když přiklepl balon Jan Šenk na Reka, který nadvakrát přetlačil míč přes domácí stopery a umístěnou střelou k tyči nedal Prestchovi šanci – 1:1. Domácí mohli odpovědet Chungem, ale jeho střela trefila jen spoluhráče Anděla. Ve 36. minutě střílel tesně vedle tyčky Rek. Poslední šanci prvního poločasu měl Černoch, jehož střelu do šibenice vytáhl na roh Krčmář. 

Těškovice rozhodly

Čtyři minuty po začátku druhého poločasu při zahrávání přímého kopu nejdříve míč přeskočil Vladimír Šenk a Sochorek ho pak s pomocí teče poslal nekompromisně do domácí brány – 1:2. V 56. minutě si zaběhl za obranu Vladimír Šenk, ale jeho střela skončila jen na boční síti. Po hodině hry posunul Rek míč na nabíhajícího Sochorka, který se kličkou zbavil obránce a zpětnou nahrávkou našel Vladimíra Šenka, který placírkou z voleje poslal míč k tyči – 1:3. Za tři minuty nedosáhl na centr Reka v pokutovém území Vladimír Šenk. V 69. minutě Daniel Krayzel elegantní patičkou prostrčil balon na Sochorka, který přesně nahrál nabíhajícímu Illíkovi, který zavěsil balon k tyči – 1:4. Domácí pak se už jen dostali do jednoho střeleckého zakončení, ale to pokryl Krčmář. Těškovice si pak po prostřídání už výhru udržely. 

 

Budišov jede v příštím kole na hříště do Jakartovic. Těškovice budou hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Jakub Haferník (nehrající obránce): Začátek byl ještě dpbrý, ujali jsme se rychle vedení. Do poločasu ale hosté vyrovnali. Ve druhé půli jsme odpadli, začali nás kombinačně přehrávat, a dali nám tři branky.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po zbytečně inkasované brance v úvodu utkání se naše mužstvo postupně rozehrálo, zpřesnilo na těžkém terénu hru a do poločasu srovnalo skóre. Ve druhé půli jsme díky lepší kombinační hře domácí přehrávali a hlavně si vytvořili řadu brankových šancí, které se nám podařilo konečně i proměnit. Výsledkem je tak pro nás první cenné vítězství.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - T. Černoch [-] (46. F. Honeš [-] ) , M. Sivák [-] (65. J. Krause [-] ) , S. Haluška [-] , D. Anděl [-] , K. Hrabina [-] , M. Marek [-] (65. J. Konárek [-] ) , J. Lasák [-] , D. Chung [-] , E. Machala [-] (8. M. Tokoš [-] ) , D. Sivák [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , D. Illík [-] (89. R. Lazecký [-] ) , J. Šenk [-] (35. . Sochorek [-] ) , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] (80. D. Sedlák [-] ) , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] , J. Krayzel [-] (75. L. Brož [-] )

ŽK: 82. J. Krause .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PINČEK Milan, STUPEŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Těškovice zatím nic moc nepředvedly a Budišov jím možnost taky jen tak nedá. Tady to vidím na výhru domácích.