Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovicím zazpíval kanár ve Stěbořicích


10

Stěbořice vyhrály o šest branek nad Jakartovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice hostily v sobotu na svém hřišti družstvo z Jakartovic. Už od samého počátku se domácí chopili taktovky zápasu. Už po třech minutách Jamnický trefil jen boční síť jakartovické branky. Za tři minuty se dokázal trefit do tyčky Konečný. V 18. minutě pak měl Konečný míč na dlouhou nohu a nedokázal ho usměrnit do branky. Jakartovice se dostaly do jediného náznaku šance, ale Hlaváčovi se zapletl balon mezi nohami. Stěbořice začaly plnit roli favorita až po půlhodině hry, když Šindelář poslal oblouček za obranu na Veřmiřovského, který prostřelil brankáře Štencka – 1:0. Čtyři minuty před pauzou odcentroval Martin Fiedler a Veřmiřovský zatloukl míč hlavou do sítě – 2:0.

Stěbořice přidaly další branky

I po přestávce pokračoval na hřišti obdobný obrázek. Stěbořice tlačily a postupně navyšovaly své vedení. Hned po přestávce prošel Veřmiřovský jako nůž máslem hostující obranou a předložil míč jak na zlatém podnosu Jamnickému, který už měl lehkou práci – 3:0. V 52. minutě našel milimetrový centr Jamnického Veřmiřovského, který zkompletoval hattrick – 4:0. Pátou branku mohl přidat po rohovém kopu hlavičkou Tomáš Dietrich, ale mířil nad branku. Patnáct minut před koncem zápasu Šmalec vysunul Jamnického, který dostal balon pod gólmanem Štenckem do brány – 5:0. Hned za minutu vykopával hostující obránce z brankové čáry pokus Šindeláře. V 84. minutě zazdil své sólo Jamnický. Za tři minuty pak nastřelil tyčku Martin Dietrich. Tečku za zápasem udělal po nadýchaném centru Jamnického hlavou Jakub Fiedler – 6:0. Hned po výkopu se pokusil zaskočit domácího branáře Loserta, který stál daleko od své branky, Bartoš, ale jeho pokus skončil jen na břevně. 

 

Stěbořice jedou příští kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Už v úvodu jsme mohli vést 3:0, ale nedali jsme své šance. Po prvním gólu už nám to začalo padat, a na konci to už byla exibice.

FK Jakartovice
Milan Hanslík (trenér): Zase tenisově, tentokrát to byl kanár. Zápas to byl jednoznačný. My jsme měli jen jednu šanci v prvním poločase a v závěru pak břevno. Opět se budu opakovat. Pokud se hráči nebudou chtít scházet, tak to lepší nebude.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] (74. D. Kachtík [-] ) - J. Šindelář [-] (82. M. Paleta [-] ) , T. Dietrich [-] , V. Konečný [-] (66. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] , L. Veřmiřovský [-] (56. M. Dietrich [-] ) , T. Koval [-] (50. J. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Šeuer [-]

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - T. Bartusek [-] , M. Gračanin [-] , M. Šupák [-] , J. Hlaváč [-] (52. J. Schreiber [-] ) , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-] , L. Bartoš [-] , P. Kuzník [-]

ŽK: 26. V. Konečný , 81. J. Fiedler - 44. M. Šupák , 89. M. Štencek .
Hráči zápasu: L. Veřmiřovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I když teď Jakartovice dostaly výprask od Březové, tak si myslím, že to bude těžký zápas, ale věřím našemu týmu, že si to pohlídáme a vyhrajeme.