0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina vyhrála i v deseti


Branky


10

Vávrovice doma prohrály o dvě branky nad Vřesinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Na půdu do Vávrovic přijela v sobotu odpoledne vedoucí Vřesina. Ta byla od začátku zápasu aktivnější. Hrozila hlavně ze standardních situacích. Hned z té první po centru Čecha rozezvučel Rončka tyčku domácí svatyně. Po rohovém kopu Čech hlavičkoval nad bránu. V 17. minutě po narážečce Mrázka střílel z voleje Martin Pešek, ale Otipka byl na svém místě. Ve 24. minutě šla Vřesina do vedení, když po signálu z rohového kopu zacentroval míč do pokutového území Martin Pešek a míč poslal nechytatelně do brány Kocián – 0:1. Domácí se pak trošku otřepali, ale chyběla jim finální fáze. Schoppik pálil vedle a Chryczykovi se vedlo úplně stejně. Šest minut před pauzou se nechal zbytečně vyloučit po druhé žluté kartě vřesinský Kocián. Hosté tak museli hrát celý druhý poločas o desíti.

Vřesina vedení navýšila

Vyloučeni Kociána hodně ovlivnil průběh hry ve druhé půli. Hosté se museli více zaměřit na obrannou činnost a domácí toho neuměli vůbec využít. Když už se probíjel například do šance Chryczyk, tak hostující obrana byla pozorná. Stejně se vedlo i Jakubu LIchovníkovi, který se ke střele dostal, ale střílel nad hostující branku. Vřesina pak domácí definitivně srazila šest minut před koncem zápasu, když vykoupal domácí zálohu Mrázek, který poslal do úniku Jiřího Peška, který ze velkého vápna poslal balon pravou nohou přesně k tyčce a Otipka si na míč nedokázal ani sáhnout. – 0:2.

 

Vávrovice příštím kolo jedou do Chuchelné. Vřesina bude hostit v prestižním souboji Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Zasse nám nevycházelo zakončení, kdy nám hodně chybí finální fáze. Bohužel nám k tomu ještě chyběli čtyři hráči základu a to bylo vidět. Měli jsme sice více balon, ale přechodová fáze je problém.

TJ Vřesina
Martin Pešek (kapitán): Začali jsme lépe, hrozili jsme ze standardek, které jsme neproměnili. Pak jsme se ujali vedení po rohovém kopu. Ke konci poločasu jsme šli do deseti. O poločasu jsme si řekli, že to zvládneme jako tým a budeme bojovat, což se nám podařilo. Ve druhé půli jsme domácí skoro k ničemu nepustili a přidali na konci druhou branku.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Otipka [-] - J. Schneider [-] , T. Šenk [-] , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] - J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] - J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] -

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (89. M. Guřan [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , V. Čech [-] , T. Mrázek [-] (90. J. Kučera [-] ) , M. Boháč [-] (82. T. Pientka [-] ) , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] (90. P. Smolka [-] ) , V. Kocian [-]

ŽK: 38. M. Schoppik , 70. T. Šenk , 72. V. Pchálek - 32. M. Boháč , 35. V. Kocian , 74. M. Pešek , 89. T. Mrázek . ČK: 39. V. Kocian .
Hráči zápasu: M. Schoppik - M. Pešek , M. Boháč .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ŠAFAŘÍK Pavel, KOPPERBERG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady tipují výhru hostů. Vřesina si své vedení nenechá jen tak vzít.