Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina dala desítku Dolnímu Benešovu


Branky


20. J. Pešek , 22. V. Kocian , 32. T. Pientka , 44. M. Pešek , 50. T. Pientka , 54. T. Pientka , 68. M. Boháč , 80. J. Pešek , 82. Z. Říha , 84. V. Kocian - 35. M. Casey , 61. D. Štefek (p.)
9

Vřesina vyhrála o osm branek nad Dolním Benešovem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o tři branky

Vřesina přivítala na svéím hřišti rezervní tým z Benešova.Na co domácí dnes šáhli, to jim spadlo do branky. První dvacetiminutovka zápasu byla vyrovnaná. Brankostroj domácích začal po dvaceti minutách, když Martin Pešek vysunul doleva Boháče, který nezištně namazal Jiřímu Peškovi, jenž levačkou poslal balon k tyči – 1:0. Za dvě minuty lišácký přehodil brankáře Kramáře Kocián – 2:0. Po půlhodině hry vybojoval balon ve středu hřiště Martin Pešek, posunul ho na Kociána, který si všiml všiml osamoceného Pientky na hranici vápna a ten zavěsil šajtlí k pravé tyčce – 3:0. Za pět minut dlouhý nákop po nedorozumění domácí obrany vyslal do úniku Caseyho, který nedal Lampartovi šanci – 3:1. Těsně před poločasem Jiři Pešek nahrál napravo Mrázkovi, který nezištně přihrál Martinu Peškovi, který balon poslal do protipohybu gólmana – 4:1.

Vřesina vedení navýšila

I ve druhém poločase pokračovaly střelecké hody domácích. Pět minut po pauze si na roh Boháče naběhl Pientka a hlavou zatloukl balon do hostující kasy – 5:1. Za chvíli využil zaváhání hostujícího stopera Pientka, který zakončil k přesně k tyči a dovršil svůj hattrick – 6:1. Benešov snížil po hodině hry z pokutového kopu Štefkem – 6:2. Penalta byla nařízena po faula Waszuta na Večerka. V 68. minutě vybojoval Guřan míč na šestnáctce pro Jiřího Peška, který ho dál předal Říhovi, jenž ho předložil jak na zlatém podnose Boháčovi, který v pohodě kopl míč do prázdné sítě – 7:2. Deset minut před koncem akce po stařičsjé ose Martin Pešek, Říha zakonči Jiří Pešek průstřelem brankáře Kramáře na bližší tyči – 8:2. Za dvě minuty Boháčovu přesnou nahrávkou dostal do brány nekompromisně Říha – 9:2. Desátou branku pak přidal po individuální akci Kocián, který si obehrál dva hráče a střelou od tyčky do brankáře a do branky vsítil desátou branku – 10:2.

 

Vřesina jede příští kolo do Vávrovic. Benešov bude hostit Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Dneska nám do soupeřovi branky napadalo úplně všechno, i když jsme tak dobře nehráli. Doufám, že nám střelecká forma vydží i příští týden ve Vávrovicích.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Gratuluji domácím k výhře. Dvacet minut bylo vyrovnaných, pak jsme dostali dva góly a už jsme se vezli. Přestali jsme hrát, a okresní přebor se prostě bez běhání a nasazení hrát nedá. Lituji jen našeho brankáře, kterého jsme přemluvili k chytání a on dostane hned první zápas desítku.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , M. Waszut [-] (73. J. Kučera [-] ) , T. Pientka [-] (58. Z. Říha [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , T. Mrázek [-] (44. M. Guřan [-] ) , V. Čech [-] (79. P. Smolka [-] ) , M. Boháč [-]

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - R. Husovský [-] , M. Janík [-] (52. A. Sebrala [-] ) , M. Casey [-] (66. T. Miketa [-] ) , J. Halfar [-] (46. . Bortlík [-] ) , M. Večerek [-] , J. Piskala [-] , L. Stříbný [-] (71. S. Fluger [-] ) , D. Štefek [-] , M. Spruch [-] (58. T. Král [-] ) , M. Böhm [-]

ŽK: 16. M. Pešek , 38. T. Mrázek - 23. M. Janík , 49. . Bortlík , 69. L. Stříbný .
Hráči zápasu: J. Lampart , M. Waszut , Z. Říha .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - HLADÍK Miroslav, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pelc
Tip experta: výhra domácích

Pokud se chtějí domácí hráči udržet na čele tabulky, měli by tento zápas zvládnout za tři body. Loňský příchod Jiřího Peška domácí tým ještě více posílil a opravdu to jde na hře vidět. Myslím si, že nováček z Dolního Benešova bude asi trápit nejvíce týmy v domácím prostředí. Své o tom vědí Stěbořice, Žimrovice a i Štítina, kde výsledek neodpovídal hře. Proto tady tipuji výhru domácí Vřesiny Tip 1

Tip: výhra domácích